FOTO / Claudia Pavel, super provocatoare pe plajele din Republica Dominicană. A făcut paradă cu formele ei!

14.04.2022, 10:43
FOTO / Claudia Pavel, super provocatoare pe plajele din Republica Dominicană. A făcut paradă cu formele ei!
FOTO / Claudia Pavel, super provocatoare pe plajele din Republica Dominicană. A făcut paradă cu formele ei!

Cântăreața Claudia Pavel, alias Cream,  își încântă fanii din mediul online cu fotografiile din vacanța pe care o petrece în Republica Dominicană. Artista, în vârstă de 37 de ani, a publicat, pe contul său de pe o rețea de socializare, mai multe fotografii în care apare pe plajă, etalându-și formele în costum de baie.

Claudia Pavel, alias Cream, este una dintre cele mai sexy vedete de pe scena muzicală din România. La vârsta de 15 ani, Claudia Pavel și-a făcut debutul pe scena muzicală din România alături de grupul Candy. Ulterior, Claudia Pavel  a decis să se îndrepte către o carieră solo și s-a lansat sub titulatura “Cream” în anul 2002. În plan personal, Claudia Pavel este mama unui băiețel care se numește Noah.

Vedeta se află în prezent în vacanță în Republica Dominicană. Artista a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, mai multe imagini în care apare la plajă. Cântăreața și-a etalat formele în costum de baie, pozând astfel încât să își scoată în evidență atuurile fizice.

Claudia Pavel, super provocatoare pe plajele din Republica Dominicană. Cum au reacționat fanii

Fotografiile postate de Claudia Pavel au făcut delicilor celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

”Atât de perfectă”, ”Așa da”, The best”, ”Super”, ”A fost darnică Mama Natură”, ”Bravo, nota 10”, ”Super sexy și frumoasă”, ”Sexy”, ”Prea slabuta, mai pune mana si mănâncă un pic”, ”Superbă”, ”Uimitor de frumoasă”, ”Ești ca o panteră”, ”Bine, bine de tot gagica”, i-au transmis internauții Claudiei Pavel.

Ce a declarat Claudia Pavel despre viața sa sentimentală

Cântăreața Claudia Pavel a afirmat, la o emisiune de televiziune, că nu este singură, ci că este doar liberă. „Eu nu am zis că sunt singură, sunt doar liberă, ceea ce este minunat. Este o exprimare foarte greșită. Timpul este foarte important, și să i-l oferi cuiva care nu merită, nu este ok. Eu iubesc bărbații, îmi place să petrec timp cu ei, dar nu sunt o prioritate”, a declarat Claudia Pavel.

„Momentul în care e să se întâmple, lucrurile se așază foarte natural. Eu sunt foarte asumată. Dacă chiar voiam să mă căsătoresc, crezi că nu reușeam? Nu știi ce îți rezervă viața. Poate azi vorbesc prostii și mâine mă îndrăgostesc lulea”, a mai spus cântăreața.

citește și...