FOTO / Claudia Pavel, senzație pe plajă. E răpitoare în costum de baie!

14.08.2022, 10:46
FOTO / Claudia Pavel, senzație pe plajă. E răpitoare în costum de baie!
Claudia Pavel, senzație pe plajă

Cântăreața Claudia Pavel, alias Cream, este o apariție de senzație la plajă. Vedeta, în vârstă de 37 de ani, și-a încântat admiratorii cu cele mai recente fotografii pe care le-a postat în mediul online și în care apare în costum de baie. Internauții s-au întrecut în aprecieri și comentarii care mai de care în care o laudă pentru felul în care arată.

Claudia Pavel a publicat, pe contul său de pe o rețea de socializare, câteva fotografii în care apare la plajă.

Cântăreața a pozat într-un costum de baie de culoare neagră, foarte decupat. Apariția ei i-a dat gata pe fani.

Claudia Pavel, senzație pe plajă. A primit tot felul de complimente

Claudia Pavel a primit tot felul de complimente de la admiratorii încântați de felul în care artista arată în costum de baie.

”Frumoasă”, ”Numai pulpă domne’”, ”Super”, ”Top”, ”Cea mai bună”, ”Bună, ”Minunată”, ”Bunăciune”, ”Cam top”, ”Wow, așa ceva…”, ”Frumoasă”, ”Mereu ai fost super frumoasă”, ”Wow, superbă”, i-au transmis cei care o urmăresc în mediul online.

Claudia Pavel are un băiețel

Claudia Pavel, alias Cream, este una dintre cele mai sexy vedete de pe scena muzicală din România. La vârsta de 15 ani, Claudia Pavel și-a făcut debutul pe scena muzicală din România alături de grupul Candy. Ulterior, Claudia Pavel  a decis să se îndrepte către o carieră solo și s-a lansat sub titulatura “Cream” în anul 2002. În plan personal, Claudia Pavel este mama unui băiețel care se numește Noah.

Cântăreața Claudia Pavel a afirmat, la o emisiune de televiziune, că nu este singură, ci că este doar liberă. „Eu nu am zis că sunt singură, sunt doar liberă, ceea ce este minunat. Este o exprimare foarte greșită. Timpul este foarte important, și să i-l oferi cuiva care nu merită, nu este ok. Eu iubesc bărbații, îmi place să petrec timp cu ei, dar nu sunt o prioritate”, a declarat Claudia Pavel.

„Momentul în care e să se întâmple, lucrurile se așază foarte natural. Eu sunt foarte asumată. Dacă chiar voiam să mă căsătoresc, crezi că nu reușeam? Nu știi ce îți rezervă viața. Poate azi vorbesc prostii și mâine mă îndrăgostesc lulea”, a mai spus cântăreața.

citește și...