FOTO. Claudia Pătrăşcanu, apariție incendiară în costum de baie. Bruneta a ridicat temperaturile din termometre

12.06.2022, 16:48

Claudia Pătrăşcanu petrece în aceste momente clipe minunate în Turcia Bruneta a publicat pe contul personal de Facebook mai multe fotografii în care apare în costum de baie, iar după cum putem vedea arată spectaculos. Bruneta a ridicat temperaturile din termometre cu o siluetă de invidiat.

Claudia Pătrăşcanu știe cum să se facă remarcată în fața celor din jur. Vedeta se bucură atunci când face plajă.

Solista și-a arătat formele într-un costum de baie negru, din două piese. Articolul de baie minuscul i-a pus în evidență silueta bine lucrată.

Claudia Pătrăşcanu, apariție incendiară în costum de baie

Vedeta se află la un hotel de lux din zona Belek, alături de copiii ei. Fotografia a primit peste 1.400 de aprecieri și zeci de comentarii.

”Eu cred că Jennifer Lopez are ciudă pe corpul tău sexy și mișto, dacă te vede”.

Cine s-a implicat în despărțirea dintre ea şi Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a făcut recent declaraţii despre separarea de Gabi Bădălau.  Artista a recunoscut faptul că una dintre persoanele care s-a implicat în despărțirea dintre ea şi Gabi Bădălău a fost chiar fosta soacră.

„Dacă mama lui nu ar fi dat cu pumnul în masă să ies afară cu copiii, el nu ar fi făcut asta. Dacă nu era mama mea lângă mine, să-mi deschidă brațele, să-mi ofere un loc, nu știu ce aș fi făcut. Mi-a spus să-mi iau absolut tot și să las tot ce este al lui, casa, mașina, simți că-ți fuge pământul de sub picioare. Am avut același sentiment pe care l-am avut când a murit tatăl meu. S-a simțit o ruptură”, a mai adăugat artista.

”Eu nu mai cred în dragoste la prima vedere”

„Despre Bădălău, ca om și persoană, ca tată al copiilor mei, de multe ori simt că aș vrea să-l ajut, simt milă, acum pot să spun că sunt supărată. Acum nu mai există sentimente de la femeie la bărbat. Marea mea dragoste a fost tatăl copiilor mei. Eu am început să-l iubesc pe soțul meu în punctul în care am rămas însărcinată și atunci am simțit că în pântecul meu este o parte din noi. Eu nu mai cred în dragoste la prima vedere. Eu regret acest divorț în instanță. Viața lui este practic agresivă și ceea ce face, face cu mâna lui, sunt lucruri care nu-mi plac pentru educația copiilor noștri. Nu am ce să-mi reproșez, am fost loială, nu l-am mințit niciodată”, a declarat vedeta pentru Click.

citește și...