Bianca Drăgușanu, mesaj pentru mama iubitului ei. ”Acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata”

03.04.2022, 11:53

Bianca Drăgușanu a lansat  un mesaj pentru cea care îi va fi soacră. Vedeta a ținut să le recomande fanelor ei ce ar trebui să facă atunci când nu se înțeleg bine cu soacrele. ”Fetelor, acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata, acolo e locul tău”.

Bianca și Gabi Bădălău trăiesc o dragoste cu năbădăi. Cei doi au bifat de-a lungul relației lor, care a împlinit recent, un an, mai multe despărțiți și împăcări,

Bianca Drăgușanu a vorbit în nenumărate rânduri despre importanța mamelor într-o relație, lăsând să se înțeleagă că nu se înțelege deloc bine cu aceasta.  Anul trecut, diva i-a transmis mamei acestuia o mică înțepătură pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu, mesaj pentru mama lui Gabi Bădălău

Recent. fosta prezentatoare TV a lansat un alt mesaj pentru mama iubitului ei. Diva a lăsat să se înțeleagă că o să lupte pentru relația cu Gabi Bădălău, chiar dacă familia acestuia nu o vrea. Așa le-a sfătuit și pe fanele ei să o facă.

”Fetelor, acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata, acolo e locul tău. Insistă, să te latre și câinele când o să intri în ogradă”, spunea Bianca Drăgușanu în mesaj din clipul video, ea mimând pe acel sunet.

Bianca Drăgușanu, însărcinată cu Gabi Bădălău?

În urmă cu două săptămâni, Bianca Drăgușanu i-a transmis chiar și un mesaj mamei iubitului său, pe care o numește ”mama soacră”.

Într-un filmuleț postat pe rețelele sociale, Bianca Drăgușanu a apărut alături de o prietenă care era însărcinată. Vedeta a lăsat să se înțeleagă că este posibil să mai aibă un copil.

„Dragilor, mamă soacră, am să vă dau o veste. Uitați ce se întâmplă dacă mâncați tapioca. Și eu am mâncat tapioca, ia uitați ce am aici! Sunt atât de fericită.”, a declarat blondina.

Relația dintre cele două nu ar fi tocmai bună, fiindcă Rodica Bădălău ar fi ajuns chiar să o regrete pe Claudia Pătrășcanu.

“Doamna Rodica a zis de la început să se termine tot circul. Gabi să dea pensia alimentară adică 3.000 de euro, care e un nimic pentru ei, la ce avere mare au. Și să trăiască liniștiți. Gabi a fost inițial de acord, dar apoi s-a sucit, spunând că nu o lasă el pe Claudia să facă ce vrea ea.

Doamna Rodica și-a dat seama că aici e mâna Biancăi Drăgușanu, că ea l-a zăpăcit pe Gabi și l-a făcut să nu respecte cele stabilite. Acum, după ce a văzut cum e Bianca, doamna Bădălau o regretă amarnic pe Claudia, pe care o deplânge deși nu o plăcea prea mult înainte”, a dezvăluit o sursă din anturajul familiei Bădălău, potrivit impact.ro.

citește și...