Claudia Pătrășcanu, după întâlnirea cu Gabi Bădălău: ‘În loc să vrea binele copiilor, el își vede interesul și răutatea’

16.04.2021, 10:02
Claudia Pătrășcanu, după întâlnirea cu Gabi Bădălău: 'În loc să vrea binele copiilor, el își vede interesul și răutatea'
Claudia Pătrășcanu, după întâlnirea cu Gabi Bădălău: 'În loc să vrea binele copiilor, el își vede interesul și răutatea'

Războiul este din ce în ce mai aprig între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău! Joi, 15 aprilie, cei doi soți au avut o altă înfățișare la tribunal. Din păcate, la Judecătoria Sectorului 6 lucrurile nu au stat deloc roz. 

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că fostul ei partener a cerut custodia exclusivă a celor doi minori, Gabriel și Nicholas.

Claudia Pătrășcanu, foc și pară pe Gabi Bădălău

“Vrea să-mi ia copii! Asta doar în mintea lui! Una spune la televizor, alta face în realitate. Când ești bun, ești luat de prost. În loc să vrea binele copiilor, el își vede interesul și răutatea. Tot timpul fac rugăciuni”, a declarat Claudia Pătrășcanu la ieșirea de la Judecătoria Sectorului 6.

Pe de altă parte, artista a mărturisit că în ultimele weekend-uri, Gabi Bădălău a dormit la ea acasă, la Agigea.

“A fost ok la munte în weekend pentru că eu, mama copiilor, mi-am dorit să fac copiii să se aproapie de el. Săptămâna trecută, pe weekendul meu cu copiii, am mers cu toții la munte. Acum trei săptămâni a dormit la mine. Dar tatăl copiilor dorește să-i ia de lângă mine. El nu se gândește la copii, vrea să-mi facă rău. Nu mai văd o împăcare ca și cuplu. Azi, în instanță, lucrurile au stat diferit. Degeaba încerc eu să fac bine. Vrea să ma declare nebună, să-mi scoată un certificat medical! Nu dorește liniștea copiilor”, a mai declarat solista, la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu a spus că nu poate uita chinul prin care a trecut atunci când a fost dată afară din locuința în care stătea, cu tot cu micuții ei.

„Probabil copiii când vor crește sunt liberi să decidă. Că vor vrea să se mute la Bolintin, că vor vrea să rămâne lângă mine la Constanța, eu îi susțin necondiționat. Dacă va face acest lucru, va face când copiii vor avea 18 ani. Pe mine nu mă poate obliga Gabi Bădălău să mă mut în casă nouă. Este suficient că în 2019 ne-a dat afară din casă”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

citește și...