“Cel mai mare fan” al Cupei Mondiale este mare suporter al lui Chelsea și fost model OnlyFans și Playboy

30.11.2022, 19:31

Supranumită cândva cea mai sexy fană a Cupei Mondiale, fostul model Playboy și vedeta OnlyFans, Maria Liman, este, de asemenea, o mare iubitoare a fotbalului englezesc și a fost văzută frecvent susținând Chelsea pe Stamford Bridge. “Vreau să fiu mândră că sunt de origine rusă, mândră de o țară bogată, de patrimoniul mondial al Rusiei, de economia puternică, de campionii noștri olimpici, de cultură, de Stanislavski, Cehov și Ceaikovski”.

Fostul model Playboy, supranumit cândva cel mai înfocat fan al Cupei Mondiale și sex-simbol al Rusiei, este, de asemenea, un mare suporter al echipei Chelsea.

Maria Liman a devenit celebră în urmă cu patru ani, în timpul Cupei Mondiale din 2018, când și-a încurajat naționala pe teren propriu. Frumoasa rusoaică a urmărit echipa națională pe tot parcursul turneului, încântându-i pe fani cu instantanee sexy după ce penalty-urile eroice ale lui Igor Akinfeev au ajutat Rusia să învingă Spania în optimi, transmite dailystar.co.uk.

“Cel mai mare fan” al Cupei Mondiale este mare suporter al lui Chelsea și fost model OnlyFans și Playboy

Ea s-a mutat în Marea Britanie în 2019, după încheierea competiției, și a început să o susțină pe Chelsea, devenind o obișnuită a casei clubului Stamford Bridge din vestul Londrei.

Liman – fost model Playboy și vedetă OnlyFans – a postat de atunci mai multe fotografii obraznice cu ea la terenul clubului, inclusiv una în noiembrie anul trecut, când le-a oferit urmăritorilor săi detalii intime despre ținuta sa.

Vreau un cer pașnic deasupra capului meu”

Scriind pe Instagram, ea a spus: “Tot a trebuit să port o fustă. Dar am ales mai întâi chiloții”. În timp ce, în ianuarie, ea l-a atacat pe atacantul lui Blues, Romelu Lukaku, pentru ceea ce ea credea că a fost o performanță sub așteptări din partea belgianului.

“Sincer, am mers la stadion și am sperat că Lukaku nu va juca astăzi”, a spus ea. “Dar după ce m-am uitat la jocul său, mi-am dat seama că el a vrut doar să se întoarcă la Milano să meargă la cumpărături pentru reduceri”.

Având în vedere întoarcerea ulterioară a lui Lukaku la Inter Milano, se pare că Liman nu s-a înșelat prea mult. Un utilizator frecvent al Instagram înainte de începutul anului 2022, Liman a fost văzut rar pe platformă de când câinele de război Vladimir Putin a invadat Ucraina.

În martie, Liman și-a împărtășit sprijinul pentru Ucraina și i-a cerut lui Putin să înceteze războiul împotriva vecinilor Rusiei. “Vreau un cer pașnic deasupra capului meu”, a scris ea.

“Vreau să fiu mândră că sunt de origine rusă, mândră de o țară bogată, de patrimoniul mondial al Rusiei, de economia puternică, de campionii noștri olimpici, de cultură, de Stanislavski, Cehov și Ceaikovski.

Pe mine însumi nu m-ar deranja să intru în istoria lumii și să fiu un reprezentant talentat al națiunii noastre. Vreau ca și lumea occidentală să fie mândră de noi. Și am fost întotdeauna întâmpinați cu un zâmbet.  Cui îi pasă de poporul său, este mândru de poporul său și îl iubește!”. V.V. Putin, noi credem în dumneavoastră și în înțelepciunea dumneavoastră, vă rugăm să opriți toate operațiunile care nu permit popoarelor ruse și fraterne să doarmă liniștite.

Așezați-vă la masa negocierilor și găsiți cuvintele potrivite. Știți cum să negociați! Suferim foarte mult!”

Din păcate, Putin nu a ținut cont de cuvintele lui Liman, iar Rusia este în continuare în război cu Ucraina. Asaltul asupra Ucrainei a avut, de asemenea, consecințe semnificative pentru Rusia în lumea sportului, țara fiind exclusă de la Cupa Mondială din 2022.

De asemenea, a îndurat Liman nu va călători în Qatar, cu rusul. frumusețea se pare că încă locuiește la Londra.

citește și...