FOTO / Cine este soția lui Lionel Messi, Antonella Roccuzzo! Povestea lor de iubire bate orice scenariu de film

18.12.2022, 21:44
FOTO / Cine este soția lui Lionel Messi, Antonella Roccuzzo! Povestea lor de iubire bate orice scenariu de film
Cine este soția lui Lionel Messi, Antonela Roccuzzo! Povestea lor de iubire bate orice scenariu de film

S-a scris istorie duminică seară, 18 decembrie! Lionel Messi, în vârstă de 35 de ani, a câștigat prima Cupă Mondială, din cadrul turneului final al Cupei Mondiale din Qatar. După un meci spectaculos, Argentina lui Messi a bătut Franța, cu un scor zdrobitor de 4-2 din penalty-uri. Cea care l-a susținut din tribune pe Leo Messi a fost soția acestuia, Antonella Roccuzzo, alături de cei trei copii ai cuplului, Thiago, Ciro și Mateo. 

După 36 de ani, Argentina a câștigat o nouă Cupă Mondială, reușind să obțină astfel al treilea trofeu din istorie. Duminică seară, 18 decembrie, Argentina s-a duelat cu Franța, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare.

Cine este soția lui Lionel Messi, Antonella Roccuzzo

Leo Messi a reușit să câștige astfel prima Cupă Mondială din cariera fotbalistică. Argentinienii mai au în palmares două titluri de campioni mondiali, obţinute în 1978 şi 1986. În 1990 şi 2014, Argentina s-a clasat pe locul doi la Campionatul Mondial.

În acest moment, Lionel Messi este al doilea cel mai bogat fotbalist din lume, având o avere estimată la 600 de milioane de dolari. Fotbalistul argentinian este căsătorit din 2017 cu Antonella Roccuzzo, după 10 ani de relație. Femeia i-a dăruit și trei băieți, cel mai mic fiind născut în 2018.

Deși sunt unul dintre cele mai urmărite cupluri din lume, cei doi își trăiesc povestea de iubire departe de privirile indiscrete ale presei.

Leo Messi și Antonella Roccuzzo sunt împreună de pe vremea când erau doar niște copii.

Cei doi se iubesc încă din copilărie

Povestea de iubire dintre Antonella, care are 34 de ani și lucrează ca model, și Lionel Messi a început în orașul lor natal, Rosario, Argentina, ei cunoscându-se prin intermediul lui Lucas Scaglia, unul dintre prietenii acestuia. Aveau doar nouă ani la vremea respectivă.

Pe când avea vârsta de 11 ani, Messi a plecat din orașul natal în Spania pentru a-și construi o carieră ca fotbalist. Câțiva ani mai târziu, în 2004, o tragedie i-a reunit, însă, pe aceștia. Antonella Roccuzzo și-a pierdut cea mai bună prietenă într-un grav accident de mașină, iar fotbalistul s-a reîntors în orașul lor natal pentru a-i fi alături. Așa au rămas împreună pentru totdeauna!

„Ne-am întâlnit pentru a sărbători Ziua Prieteneiei, pe 20 iulie. Atunci a fost când am aflat că ea și Leo ieșeau împreună. Ne-am întâlnit așa cum o făceam întotdeauna și ea la un moment dat a scos un telefon de ultimă generație pe care Leo i-l făcuse cadou. Ea nu a spus nimic altceva, dar noi toți ne-am gândit că cei doi au început să se întâlnească”, spunea unul dintre apropiații Antonellei, în urmă cu ceva timp.

citește și...