Cătălin Scărlătescu a tunat și fulgerat la ‘Chefi la cuțite’. De ce s-a enervat pe un bucătar din echipa lui

17.05.2021, 09:33
Cătălin Scărlătescu a tunat și fulgerat la 'Chefi la cuțite'. De ce s-a enervat pe un bucătar din echipa lui
Cătălin Scărlătescu a tunat și fulgerat la 'Chefi la cuțite'

Duminică seară, 16 mai, a avut loc o nouă ediție a sezonului 9 „Chefi la cuțite”. Concurenții din cele trei echipe au trecut din nou prin probe de foc, iar chefii au tunat și fulgerat. Cătălin Scărlătescu a făcut un scandal monstru în echipa lui și abia dacă și-a putut stăpânii nervii.

Scărlătescu a constatat că rapiditatea nu e punctul forte al echipei sale mov, așa că a făcut o criză de nervi când a văzut că bucătării nu se vor încadra în timp să termine farfuria pentru jurizare.

Cătălin Scărlătescu, criză de nervi la ‘Chefi la cuțite’

Concurenții din echipa lui Cătălin trebuiau să se miște repede la proba ‘Steak’, probă în care preparatele lor trebuiau să conțină multă carne.

„Tu te-apuci să-mi tai unt?! Ești nebun?! Nu-mi tai cuburi de unt când tu mai ai exact un minut și 20 de secunde de terminat sosul. Tai niște lamele ca să se poată topi mai repede untul, Chiar atât nu poți să înțelegi. (…) Facem mișto unul de altul?”, a răbufnit chef Cătălin Scărlătescu, la adresa lui Alexandru Bădițoaia.

„Mă gândeam: ”Doamne, ce-am făcut atât de rău?”, a reacționat și Alexandru, la testimoniale.

Florin Dumitrescu și-a folosit una dintre amulete

Tot în ediția de duminică seară, echipa mov și cea verde au intrat la un duel dificil. Mirela Negoiță, din echipa lui Cătălin Scărlătescu a fost eliminată de la „Chefi la cuțite”, spre marea surprinderea tuturor.

„Este un om pe care te poți baza, e o fată care își dorește foarte tare să își ajute echipa, care înțelege ce înseamnă munca de echipă, e bucătăreasă, are gust, dar cred că momentul tranziției de la o echipă la alta a dat-o peste cap, a demoralizat-o puțin”, a fost de părere Scărlătescu.

Din fericire, Florin Dumitrescu a decis să-și folosescă o amuletă și a salvat-o pe Mirela de la eliminare.

„Mirela, ți-am promis că pleci de la albastră. Momentan pleci de la mov. Hai acasă, hai”, a zis Florin Dumitrescu.

citește și...