FOTO / Chef Cătălin Scărlătescu, despre noul sezon ”Chefi la cuțite”. ”Ceea ce vedeți acolo e 100% real”

28.02.2021, 14:02
FOTO / Chef Cătălin Scărlătescu, despre noul sezon ”Chefi la cuțite”. ”Ceea ce vedeți acolo e 100% real”
FOTO / Chef Scărlătescu, despre noul sezon ”Chefi la cuțite”. ”Ceea ce vedeți acolo e 100% real”

Chef Cătălin Scărlătescu a dat detalii despre noul sezon al show-ului culinar ”Chefi la cuțite”, care va avea premiera în această seară la Antena 1.

Duminică, 28 februarie 2021, ora 20.00, ”Chefi la cuțite” revine la Antena 1 cu sezonul numărul 9. Miza este și mai mare sezonul acesta pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Pe lângă mult râvnitul titlu de câștigător al sezonului, e pusă în joc și statuia chef-ului ce își va adjudeca locul 1. O altă modificare adusă de noul sezon este legată de chefii invitați să jurizeze amuletele. La final, aceștia vor rămâne și în platou pentru a veni cu o părere în plus vis-à-vis de preparatele concurenților.

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei. Speak este noul ajutor al Ginei, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

Chef Scărlătescu, despre noul sezon ”Chefi la cuțite”.   ”Nu pot să mă cert cu Bontea sau cu Dumitrescu”

Chef Cătălin Scărlătescu a fost invitat la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, unde a dat detalii despre noul sezon al show-ului ”Chefi la cuțite”.

”Va fi cel mai tare sezon Chefi la cutite, va fi extrem de lung. Ginuta a muncit foarte mult, gravidă cum este. Ne-a suportat cu tot ce am facut acolo. O sa fie si Speak in acest sezon. Cum poate sa se gandeasca cineva ca ma cert cu Dumitrescu si totul e fals? Pai ma apuca rasul dupa cateva secunde daca e ceva fals. Ceea ce vedeti acolo e 100% real! Acolo vedeti un Scarlatescu exact cum e!”, a declarat acesta, potrivit revistei Viva.

”Nu pot sa ma cert cu Bontea sau cu Dumitrescu. Eu si cand pierd castig. Nu am loc de Bontea asta. Bontea e castigator peste tot. Nu se poate. Unde il pui castiga. În pauza de la filmari facem gogosi. O zi de filmare dureaza putin peste 12 ore. L-am batut la sah rau de tot pe Dumitrescu. El cica juca sah de cand era mic. Am mancat cateva chestii farte interesante, dar nu pot sa dau din casa. In sezonul 9 am gustat din cele mai ciudate farfurii”, a mai spus chef Cătălin Scărlătescu.

citește și...