Chef Nicolai Tand s-a alăturat matinalului ‘Neatza cu Răzvan şi Dani’! Ce se va întâmpla cu Vlăduț

28.10.2020, 18:55
Chef Nicolai Tand s-a alăturat matinalului 'Neatza cu Răzvan şi Dani'! Ce se va întâmpla cu Vlăduț
Chef Nicolai Tand s-a alăturat matinalului 'Neatza cu Răzvan şi Dani'! Ce se va întâmpla cu Vlăduț

Schimbări majore la matinalul de la Antena ! Chef Nicolai Tand s-a alăturat emisiunii ‘Neatza cu Răzvan şi Dani’. Prima apariție la tv a fost miercuri, 28 octombrie.

Răzvan Simion și Dani Oțil au anunțat telespectatorii că bucătarul Nicolai Tand se va alătura emisiunii. El va fi prezent în platoul show-ul matinal în calitate de invitat special, în zilele de marți și miercuri pentru a găti rețete savuroase, iar în zilele de luni, joi și vineri, fanii emisiunii îl vor putea vedea pe Vlăduț.

Chef Nicolai Tand va fi prezent la ‘Neatza cu Răzvan şi Dani

‘Am pregătit o surpriză pentru cei de acasă, care gătesc alături de emisiunea noastră. De astăzi începem o colaborare, în paralel cu colaborarea cu Vlăduţ, cu chef Nicolai Tand. Două zile pe săptămână, chef Nicolai va veni cu idei noi în platoul Neatza!”, a anunţat Dani la Antena 1.

În prima sa ediție la Neatza, Nicolai Tand a gătit o rețetă de sezon, un capuccino cu hribi, pe care i-a adus personal din Maramureş.

Ce a gătit la prima ediție

‘Am ales două feluri de hribi cu care voi pregăti un brunoaise, o mămăligă pe bază de ceapă, cu unt şi spumă de hribi deasupra. Voi porni de la o mâncare clasică, pe care să o tocmesc un pic altfel! Eu vreau doar să vă arăt că din lucruri simple putem face mâncare mai sofisticată şi mai bine prezentată. Pentru că, până la urmă, prima dată mănânci cu ochii!’, a explicat Nicolai Tand, în direct, la tv.

Florin Ristei a fost cel care a degustat primul din preparatul delicios al lui chef Tand: ‘Abia aştept ziua în care se va transmite mirosul la televizor!’

‘Mulţumim tare mult, Nicolai, că ai sosit în viaţa noastră, chiar dacă doar câteva zile pe săptămână. Bucătăria este într-adevăr spectaculoasă şi îmi pare bine că ai zis-o şi tu, ca să nu mă mai cert cu Dănuţ, că întâi mâncăm cu ochii şi abia apoi cu gura!’, a adăugat și Răzvan Simion.

citește și...