FOTO / Cele mai tari apariții la mare ale Andreei Antonescu. Și-a expus atuurile fizice în cele mai îndrăznețe costume de baie!

26.10.2020, 09:39
FOTO / Cele mai tari apariții la mare ale Andreei Antonescu. Și-a expus atuurile fizice în cele mai îndrăznețe costume de baie!
FOTO / Cele mai tari apariții la mare ale Andreei Antonescu. Și-a expus atuurile fizice în cele mai îndrăzneșe costume de baie!

Cântăreața Andreea Antonescu, în vârstă de 38 de ani, arată ireproșabil. Vedeta și-a etalat atuurile fizice la mare în cele mai îndrăznețe costume de baie.

Andreea Antonescu a avut dintotdeauna o siluetă de invidiat. Posesoarea unui trup cu forme foarte armonioase, vedeta a știut mereu cum să și le pună în valoare astfel încât să atragă toate privirile. De altfel, în costum de baie, Andreea Antonescu este o apariție de senzație.

Pe contul său de socializare, vedeta a postat numeroase fotografii făcute la mare, în are apare în ipostaze senzuale, în cele mai îndrăznețe costume de baie, care îi scot în evidență atuurile fizice.

Andreea Antonescu e concurentă la show-ul ”Ferma”

Andreea Antonescu este implicată în prezent în proiectul ”Ferma”, de la Pro TV. Unde este una dintre concurente. Despre cum a primit propunerea de a participa la emisiunea respectivă a vorbit Andreea Antonescu în cadrul unui interviu pentru click.ro.

”Un “DA” hotărât! (poate cel mai hotărât din viața mea). Fără a sta pe gânduri, am acceptat această provocare! Întotdeauna mi-am dorit mai mult de la mine, să-mi descopăr limitele, să acumulez cât mai multe amintiri frumoase, unice! Viața este plină de provocări și sunt convinsă că “Ferma” va deveni una dintre aventurile mele preferate! Cu emoții în suflet, dar și conștientă că “duc mult””, a declarat artista.

Cântăreața a mărturisit că i-a fost foarte greu să se despartă de fiica sa, Sienna, în momentul în care a plecat la ”Ferma”. ”Despărțirea a fost grea! Sienna a fost ajutorul meu în pregătirea bagajului pentru “Fermă” și tot ea mă ruga să o iau cu mine, promițându-mi că mă va ajuta la tot ce va fi acolo! Este un copil matur emoțional, înțelegător, gândul la ea m-a întărit în toată perioada șederii în Fermă!”, a mai mărturisit solista pentru sursa mai sus-menționată.

 

citește și...