FOTO / Cele mai tari apariții ale lui Carmen Negoiță. Ce bine arată în costum de baie!

29.09.2021, 10:31
FOTO / Cele mai tari apariții ale lui Carmen Negoiță. Ce bine arată în costum de baie!
FOTO / Cele mai tari apariții ale lui Carmen Negoiță. Ce bine arată în costum de baie!

Carmen Negoiță, în vârstă de 41 de ani, are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic. Vedeta are o siluetă perfectă și forme înnebunutoare. Carmen Negoiță știe foarte bine cum să își pună în valoare atuurile fizice, imaginile cu ea în ținute sumare sau în costum de baie încântâmndu-i pe care care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Carmen Negoiță este o prezență plină de senzualitate.

Aceasta știe foarte bine cum să aibă grijă de imaginea sa și cum să se pună cel mai bine în valoare.

Cele mai tari apariții ale lui Carmen Negoiță. O prezență plină de senzualitate

Pe conturile sale de socializare, Carmen Negoiță este foarte activă și știe cum să atragă atenția internauților.

 

 

Acesta publică frecvent fotografii  în c are își arată trupul în costum de baie în vacanțele exclusiviste pe care le petrece în străinătate.

Cu ce se ocupă Carmen Negoiță

Carmen Negoiță are blog și este femeie de afaceri.

„Pe lângă partea de blog, mai am două bussines- uri împreună cu mama şi sora mea. Unul de mâncare sănătoasă, Rawyal, şi o firmă de acoperitori de sol. Încerc să mă implic şi acolo, cât de mult pot. Dar, din păcate, ziua are doar 24 de ore şi mai trebuie să şi dormim. Glumesc.

În afară de asta, mai ţin cursuri de healthy fast cooking în companii. Viaţa mea este extrem de diversă, agitată şi interesantă. Chiar dacă pe social media ajunge foarte puţin. Dacă aş posta non-stop, nu aş mai avea timp să fac şi altceva, să trăiesc”, a povestit Carmen Negoiță pentru okmagazine.ro.

Carmen Negoiță se pregătește să se căsătorească a doua oară

Carmen Negoiță a fost căsătorită cu Ionuț Negoiță, de care a divorțat în urmă cu 11 ani. Din mariajul lor au rezultat doi copii. În prezent, Carmen Negoiță are o relație cu Cătălin Boboc, care activează în zona politică și este secretar de stat la Ministerul Muncii. La emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D, unde este concurentă, Carmen Negoiță a anunțat că se mărită.

Carmen Negoiță a povestit cum a fost cerută în căsătorie de actualul ei partener. “Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea. Am deschis vreo 7 cutiuțe de diferite mărimi și la final a rămas o cutie mică, roșie, și în ea era inelul. Mi-a zis: ”Vrei să fii iubita mea toată viața?”. Sunt foarte fericită în plan personal“, a spus aceasta.

Carmen Negoiță a făcut declarații despre fosta ei căsnicie cu Ionuț Negoiță: ”În căsnicia asta nu o să mai tărăgănez 11 ani. În prima căsnicie, dacă era să divorțez, trebuia să divorțez după primii doi ani! Am rămas într-o indiferență, așa! După ce am divorțat m-am redescoperit pe mine”.

citește și...