Carmen Negoiță, primele declarații despre iubitul politician! De cât timp sunt împreună

23.06.2021, 11:42
Carmen Negoiță, primele declarații despre iubitul politician! De cât timp sunt împreună
Carmen Negoiță, primele declarații despre iubitul politician! De cât timp sunt împreună

Carmen Negoiță a făcut primele declarații despre iubitul politician. De mai bine de două luni, bloggerița se iubește cu secretarul de stat de la Ministerul Muncii, Cătălin Boboc, în vârstă de 45 de ani. 

De când a divorțat de Ionuț Negoiță, Carmen Negoiță nu s-a mai afișat cu niciun bărbat și a preferat să se dedice creșterii celor doi copii ai săi. Acum, însă, vedeta a luat decizia de a face oficială noua sa relație.

Carmen Negoiță se iubește cu Cătălin Boboc

“Da, suntem împreună de două luni. În urmă cu două luni am fost invitate mai multe persoane la o masă, iar el se afla acolo. Am vorbit și am rămas împreună. Suntem foarte bine, Cătălin este un om bun. Încă nu am plecat în vreo vacanță, pentru că el are destul de multă treabă ai”, a declarat Carmen Negoiță, pentru Click!

Cu ce se ocupă Carmen Negoiță

Carmen Negoiță a explicat care sunt afacerile cu care se ocupă. Vedeta are un blog, dar și două bussines-uri împreună cu mama și sora sa.

”Prima mea poză de pe blog. O fustă maxi, alb negru şi un top galben. Cu această poză am anunţat dschiderea blogului. Am început ca un hobby. Îmi plăcea foarte mult să combin piese vestimentare şi să fac poze şi m-am hotărât să le pun într-un cadru organizat. A evoluat foarte frumos şi am început să fiu contactată de diferite agenţii. Restul poveştii aţi văzut-o la mine pe Instagram şi Facebook”, a explicat vedeta pentru okmagazine.ro.

”Pe lângă partea de blog, mai am două bussines- uri împreună cu mama şi sora mea. Unul de mâncare sănătoasă, Rawyal, şi o firmă de acoperitori de sol. Încerc să mă implic şi acolo, cât de mult pot. Dar, din păcate, ziua are doar 24 de ore şi mai trebuie să şi dormim. Glumesc.

În afară de asta, mai ţin cursuri de healthy fast cooking în companii. Viaţa mea este extrem de diversă, agitată şi interesantă. Chiar dacă pe social media ajunge foarte puţin. Dacă aş posta non-stop, nu aş mai avea timp să fac şi altceva, să trăiesc”, a mai detaliat vedeta.

citește și...