FOTO / Cele mai spectaculoase ipostaze cu Vica Blochina. Blonda e top!

29.12.2021, 10:28
FOTO / Cele mai spectaculoase ipostaze cu Vica Blochina. Blonda e top!
FOTO / Cele mai spectaculoase ipostaze cu Vica Blochina. Blonda e top!

Vica Blochina a fost și este una dintre cele mai sexy apariții din peisajul monden din țara noastră. Aparițile sale au stârnit întotdeauna interes și au atras imediat atenția. Blonda a știut întotdeeauna cum să se pună în valoare și cum să atragă atenția, pozând în ipostraze care mai de care mai provocatoare, spre deliciul admiratorilor săi.

Vica Blohina își încântă fanii din mediul online cu fotografii în care apare în ținute super sexy, care îi scot foarte bine în evidență atuurile fizice.

Vedeta atrage imediat atenția cu formele sale mai mult decât apetisante, pe care știe foarte bine cum să ș9 le pună în valoare.

Cele mai spectaculoase ipostaze cu Vica Blochina. Atrage privirile ca un magnet

În haine de gală, în lenjerie intimă în dormitor sau în costum de baie la plajă, Vica Blochina reușește să atragă privirile ca un magnet.

Fotografiile în ipostaze provocatoare pe care le publică în mediul online se bucură de aprecierea celor care îi urmăresc activitatea per rețelele de socializare.

Vica Blochina are un copil din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Victor Pițurcă

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiat care se numește Edan. Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Vica Blochina a fost invitată recent la emisiunea online ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, unde a făcut dezvăluiri neașteptate din trecutul său. Aceasta a dat amănunte neștiute din povestea de dragoste pe care a avut-o cu Victor Pițurcă. Aceasta mărturisit că i-a fost infidelă lui Victor Pițurcă, din răzbunare.

”Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, de răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine”, a declarat vedeta.

”Toți cu care am fost erau mulți peste el, din toate punctele de vedere, social, ca bani, ca vârstă, dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam înapoi”, a adăugat ea

citește și...