FOTO. Cele mai spectaculoase apariții de la Festivalul de la Cannes

26.05.2022, 19:06

Cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes a început oficial la Cannes, Franța – și odată cu el, covorul roșu pentru Festivalul de Film de la Cannes 2022. Festivalul foarte așteptat va prezenta cele mai bune din cinematografia internațională, evidențiind talentele actorilor, regizorilor și echipelor de filmare din întreaga lume. De la photocall-uri la amiază până la premiere de gală, covorul roșu de la Cannes 2022 va prezenta o mulțime de fețe celebre și simțul lor în ceea ce privește moda de neuitat.

Festivalul este cunoscut pentru moda sa spectaculoasă și extravagantă, pe lângă faptul că îi onorează pe cei mai buni din cinematografia internațională. Toți participanții, de la celebrități la modele la actori, au fpst așteptați să împodobească treptele emblematice cu covor roșu în ansamblurile lor cele mai pline de farmec, fie că sunt direct de pe podiumurile haute couture sau sunt făcute la comandă de o casă de modă renumită.

Vedete precum Julianne Moore, Eva Longoria, Lashana Lynch și Katherine Langford au participat la ceremonia de deschidere pentru a viziona filmul francez, Final Cut (Coupez!)

Cele mai spectaculoase apariții de la Festivalul de la Cannes

Shakira

Păstrând o elegantă clasică la premiera ELVIS, Shakira a purtat o rochie neagră cu decolteu și a combinat-o cu o pereche de mănuși și bijuterii Chopard.

Bella Hadid 

Supermodelul Bella Hadid a ieșit pe covorul roșu de la Cannes pentru prima dată a anului, purtand o rochie Versace vintage din colecția de primăvară/vară 1987 a lui Gianni Versace.

Sharon Stone 

Actrița Sharon Stone a pășit pe covorul roșu pentru proiecția filmului Forever Young (Les Amandiers) într-o rochie personalizată cu imprimeu alb și albastru Dolce & Gabbana, cu o fustă plină care se alungește.

Adriana Lima

Supermodelul Adriana Lima și-a arătat burtica de gravidă într-o rochie Balmain cu decupaj Top Gun: Maverick.

Anne Hathaway

Anne Hathaway – care a interpretat-o recent pe Rebekah Neumann în WeCrashed de la Apple TV+ – arăta impecabil într-o rochie de couture personalizată de Armani Privé, dar a păstrat culoarea și silueta simple pentru a permite colierului ei Bulgari să vorbească de la sine.

 

Aishwarya Rai Bachchan

Era clar că actrița indiană Aishwarya Rai Bachchan a înțeles pe deplin sarcina atunci când a apărut pe covorul roșu într-un design structural roz pal destul de spectaculos al designerului indian Gaurav Gupta.

 

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski arăta clasică și elegantă, purtând o rochie Miu Miu din dantelă transparentă.

Naomi Campbell

Supermodelul a purtat o rochie delicată Valentino cu pene la premiera filmului Decision To Leave.

Frida Aasen

Modelul norvegian a purtat o rochie roșie fără spate cu bijuterii Chopard.

Poppy Delevingne

Poppy Delevingne și-a împerecheat rochia cu decupaje complicat, împodobită, cu bijuterii Chopard.

citește și...