FOTO. Cele mai sexy surori din fotbal, de la celebra soră a lui Neymar la supermodelul efervescent Gabrieli Emboaba

13.07.2022, 18:57

Sora lui Neymar, Rafaella Santos, a început să ocupe prima pagină a ziarelor datorită înfățișării sale uimitoare – dar nu este singura, Daily Star Sport analizează surorile uimitoare ale altor fotbaliști. Cele mai sexy surori din fotbal, de la celebra soră a lui Neymar la supermodelul efervescent Gabrieli Emboaba.

Este greu să fii fratele unui fotbalist celebru, dar unele surori au refuzat să rămână în umbra membrului celebru al familiei lor. În timp ce unele și-au croit propriile cariere în mass-media sau chiar în sport – cum ar fi sora lui Reece James, Lauren James, care joacă și ea fotbal profesionist. Altele și-au găsit faima datorită aspectului lor superb.

Sora lui Neymar, Rafaella, este poate cea mai faimoasă – datorită obiceiului ciudat al brazilianului de a lipsi de la meciuri în preajma zilei sale de naștere, în fiecare martie. Iar Daily Star Sport analizează șase surori superbe ale unor fotbaliști.

  • Rafaella Santos – Neymar

Rafaella Santos a început să câștige faima pe cont propriu, având peste 5,7 milioane de urmăritori pe Instagram.

Iar superba braziliancă și-a încântat fanii cu instantanee din vacanța pe care o petrece în prezent pe insula spaniolă de petrecere Ibiza. Una dintre aceste fotografii o arată pe Rafaella înmuindu-se într-o cadă cu hidromasaj și bucurându-se de soare, în timp ce își arată atuurile sale considerabile.

Rafaella și-a actualizat în mod regulat pagina cu instantanee din vacanță, înainte de o ultimă fotografie lângă un avion, cu o legendă: “La revedere Ibiza!”

  • Daniela Ospina

Daniela Ospina este o vedetă sportivă de sine stătătoare, care a reprezentat echipa columbiană de volei – jucând la opus.

Dar fotbalul nu a fost niciodată prea departe de viața ei, alături de celebrul ei frate, David Ospina, superba columbiană a fost căsătorită cu James Rodriguez. Cei doi s-au despărțit când Rodriguez s-a mutat de la Real Madrid la Bayern Munchen.

Ospina a spus: “Nu am vrut să călătoresc în Germania pentru că am vrut să continui ca antreprenor în Columbia și Spania.”

 

  • Alexia Laporte – Aymeric Laporte

Cel mai mare fan al superstarului lui Manchester City, Aymeric Laporte, este superba sa soră: Alexia Laporte.

Twitter-ul lui Laporte este plin de mesaje de susținere și de fotografii cu fratele ei pe când era un copil plin de speranță și lovea mingea într-o grădină. Dar și ea își trăiește propria viață, iar Instagram-ul ei este plin de fotografii de vacanță din locații uimitoare din întreaga lume.

Când nu îmbracă bikini, Laporte lucrează în industria de agrement și turism.

  • Kristyna Schickova – Patrik Schick

Patrik Schick a fost eroul de peste noapte al Euro 2020, trimițând mingi de pe tot terenul – inclusiv un efort ambițios din propria jumătate de teren împotriva Scoției.

Și la fel de uluitoare ca și reușita lui Schick este sora sa, Kristyna Schickova – un model brunet. Cu sediul în SUA, Instagram-ul lui Schickova este plin de fotografii senzuale în lenjerie intimă și bikini, pe care cei 94.000 de urmăritori ai ei le adoră.

De asemenea, ea își susține fratele fotbalist, iar odată a pozat pentru o ședință foto în tricoul Sampdoriei.

  • Gabrieli Emboaba – Oscar

Oscar a fost cândva prezentat ca fiind următorul mare nume al fotbalului brazilian atunci când s-a transferat la Chelsea în 2012.

Talentele sale erau atât de bune, încât Blues a decis să îl trimită pe Kevin de Bruyne sub formă de împrumut, brazilianul ajungând rapid la prima echipă. Deși lucrurile nu au mers pentru Oscar în Anglia, el nu este singurul membru talentat al familiei sale.

Uimitoarea bombă blondă Gabrieli Emboaba este o femeie de afaceri de succes, dar îi place, de asemenea, să împărtășească instantanee obraznice pe Instagram-ul său.

  • Marta Abril – Alvaro Morata

Marta Abril este cea mai mare fană a celebrului ei frate Alvaro Morata, iar atunci când cei doi erau amândoi la Madrid, încerca să îl vadă de fiecare dată când acesta juca.

Și pe măsură ce cotația lui Morata a crescut în fotbal, la fel a crescut și cea a Martei departe de el, deoarece numărul de urmăritori pe Instagram a început să crească vertiginos. Ea și-a trimis fanii înnebuniți cu un instantaneu topless în 2016.

De atunci, ea și-a întemeiat o familie și are doi copii cu partenerul ei.

citește și...