FOTO / Cele mai sexy ipostaze în care s-a fotografiat Laura Giurcanu. Concurenta de la ”Survivor România” e top!

25.01.2022, 10:37
FOTO / Cele mai sexy ipostaze în care s-a fotografiat Laura Giurcanu. Concurenta de la ”Survivor România” e top!
FOTO / Cele mai sexy ipostaze în care s-a fotografiat Laura Giurcanu. Concurenta de la ”Survivor România” e top!

Laura Giurcanu este una dintre vedetele care concurează în acest sezon la emisiunea ”Survivor România”, de la postul de televiziune Kanal D. Blonda este o apariție extrem de senzuală, iar fotografiile în ipostaze provocatoare pe care aceasta le postează în mediul online fac deliciul celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Laura Giurcanu face parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” 2022. Aceasta este una dintre cele mai sexy apariții din cadrul competiției care se desfășoară în Republica Dominicană și care este transmisă de postul de televiziune Pro TV.

Laura Giurcanu este fotomodel, influencer și vlogger, cu aproape 1 milion de urmăritori pe Instagram. Tânăra în vârstă de 24 de ani a pozat în reviste de modă precum Vogue, Elle și Cosmopolitan. Laura Giurcanu a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce a câștigat „Next Top Model by Cătălin Botezatu” la vârsta de 14 ani. Puțini știu însă că înainte de a fi model tânăra a practicat atletismul timp de șapte ani. În anul 2013 şi-a creat un cont pe Youtube, iar în prezent a ajuns la 390.000 de abonați. Tânăra are propriul podcast – „Seencer”, unde discută cu diverse personalități despre relații, social media, prietenie, traume, vise și viitor.

Cele mai sexy ipostaze în care s-a fotografiat Laura Giurcanu. Are un trup de invidiat

Laura Giurcanu are un trup de invidiat, cu forme foarte bine conturate. Fie că pozează în ținute sofisticate sau n costum de baie, blonda atrage imediat privirile.

De altfel, fotografiile pe care aceasta le postează în mediul online atrag captează imediat intersesul internauților și adună o mulțime de aprecieri.

Ce spunea Laura Giurcanu despre participarea ei la ”Survivor România”

”Am înțeles cumva despre ce e vorba și mental sunt cumva pregătită să fiu departe de casă, departe de cei dragi, departe de telefon, departe de societate. Probabil tot, toată experiența o să fie dificilă”, a spus Laura Giurcanu într-un interviu înainte de începerea competiției ”Survivor România”.

”Cred că factorul alimentație (n.r. o sperie), nu știu câtă mâncare o să fie cantitativ. șamponul îmi va lipsi, nu știu cum va arăta părul meu blond după o perioadă fără el, dar cred că mă descurc și fără”, mai spunea Laura Giurcanu.

 

citește și...