Cântăreața Britney Spears și-a îngrijorat fanii. “Buza spartă, zgârieturi în jurul gâtului și un ochi umflat”. Cum a pozat vedeta

20.08.2022, 19:42

Cântăreața Britney Spears și-a îngrijorat fanii după ce a apărut pe Instagram cu o nouă serie de fotografii, iar internauții au observat că este acoperită de “vânătăi și zgârieturi”. “Buza spartă, urme roșii pe piept și un ochi umflat. Are nevoie de ajutor, are vânătăi pe șolduri și zgârieturi în jurul gâtului…”.

Fanii lui Britney Spears au tras un semnal de alarmă după ce au observat că solista părea să fie acoperită de “vânătăi și zgârieturi” în ultima ei postare de pe Instagram.

Mama a doi copii, în vârstă de 40 de ani, a vrut să își prezinte selecțiile de modă într-o serie de imagini picante – spunându-le fanilor că încearcă “să fie frumoasă”.

Fanii lui Britney Spears au observat “vânătăi și zgârieturi pe gât

În primele trei fotografii, Britney a pozat în blugi cu talie joasă și un top complet transparent, lăsând la vedere o mare parte din pielea goală.

Vedeta pop pare să fi dezvăluit o serie de semne semnificative pe piept, șolduri și brațe, care nu au fost ratate de utilizatorii online cu ochi de vultur.

Fanii avertizează că artista a fost bătută

Împărtășind o altă fotografie misterioasă cu urmăritorii de pe Instagram, Britney a scris: “Reflectând înapoi. Aceasta sunt eu făcând screen-shot la videoclipurile mele de modă!

În timp ce afișarea transparentă și fără sutien s-a dovedit a fi o mare distragere a atenției pentru o parte din fanii ei, alții nu au fost atât de ușor de sedus.

La scurt timp după postare, fanii s-au adunat în secțiunea de comentarii, implorând pe cineva să o ajute pe artista Hit Me Baby One More Time, susținând că este  “lovită”.

Un fan îngrijorat a scris: “Are o  cicatrice pe piept. Britney nu este liberă. #justiceforbritney.”

Un al doilea internaut a fost de acord: “În primele două poze arăți puțin lovită… roșeață pe piept și vânătaie pe partea dreaptă a stomacului…”

Un altul a scris: “Are nevoie de ajutor, are vânătăi pe șolduri și zgârieturi în jurul gâtului…”

“A doua poză, vânătăi pe șolduri pe ambele părți, buza spartă, urme roșii pe piept și un ochi umflat. Atât de incredibil de trist că acest lucru se întâmplă sub ochii noștri și nimeni nu face nimic. Oribil!!!!”, a avertizat un al patrulea.

Potrivit multora dintre fanii lui Britney, artista a explicat anterior că “s-a lovit de blatul din bucătărie” și că a fost rănită, însă după ce au văzut imaginile tulburătoare, mulți au început să se întrebe dacă acest lucru era adevărat.

Cântăreața, în vârstă de 40 de ani, a fost criticată în ultima vreme pentru conținutul său mai mult decât picant – Britney renunțând adesea la orice fel de îmbrăcăminte pentru multe dintre fotografiile sale senzuale.

Chiar și fostul ei soț, Kevin Federline, a declarat că cei doi fii ai lui Britney, Sean Preston, în vârstă de 16 ani, și Jayden, în vârstă de 15 ani, nu au vrut să-și vadă mama după ce au considerat că selfie-urile nud sunt “dure” de văzut.

În ciuda numeroaselor critici online și a declarației fostului ei soț, cântăreața Hit Me Baby One More Time și-a menținut acțiunile și continuă să își exprime libertatea, care a fost administrată de tatăl ei, Jamie Spears, a luat sfârșit anul trecut.

În fața celor 42 de milioane de urmăritori ai săi, cântăreața Work B*tch s-a apărat, scriind: “Am dreptul să-mi exprim corpul, gura, ochii, inima și picioarele și să arăt tot ce vreau.”

Ea a continuat: “Corpul meu a fost manipulat, abuzat și sfâșiat de oameni, nu de prietenii mei. ”

 

citește și...