FOTO / Cele mai sexy apariții ale Denisei Nechifor. Fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea este super incitantă!

15.01.2022, 10:30
FOTO / Cele mai sexy apariții ale Denisei Nechifor. Fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea este super incitantă!
FOTO / Cele mai sexy apariții ale Denisei Nechifor. Fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea este super incitantă!

Denisa Nechifor, cea care i-a fost ubită fostului fortbalist Adrian Cristea, împreună cu care are o fetiță, este una dintre cele mai sexy apariții dn peisajul monden din România. Vedeta are cu ce se lăuda dn punct de vedere fizic. Este posesoarea unui trup cu forme fără reproș, pe care știe cum să și le pună în valoare și cu care atrage toarte privirile, oriunde își face apariția.

Denisa Nechifor este o femeie frumoasă, care este consștientă de atuurile fizice pe care le are.

Fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea este o prezență care nu poate trece neobservată, indiferent unde își face apariția.

Cele mai sexy apariții ale Denisei Nechifor. Arată excelent în costum de baie

Recent, Denisa Nechifor a fost în vacanță în Dubai, de unde și-a încântat admiratorii cu diverse fotografii în care apare în costum de baie.

Denisa Nechifor arată excelent în costum de baie, având un trup cu forme extraordinar de bine conturate.

Ce a declarat Denisa Nechifor despre fiica sa și despre Adrian Cristea

Denisa Nechifor a devenit cunoscută de pe vremea când forma un cuplu cu tatăl fetiței sale, fostul fotbalist Adrian Cristea. Deși s-au despărțit în urmă cu mult timp, cei doi au păstrat o relație civilizată de dragul fiicei lor, Rania. La Antena Stars, Denisa Nechifor a mărturisit că, după separarea de Adrian Cristea a încercat să își protejeze fiica pentru ca aceasta să nu resimtă situația și să nu rămână cu amintiri neplăcute. „Sunt subiecte delicate, mai ales când includ copii. Eu cred că orice părinte pentru binele copilului său trebuie să înțeleagă faptul că trebuie privați copiii de tot felul de discuții și lucruri”, a declarat Denisa Nechifor.

Denisa Nechifor a explicat că nu a cerut pensie almentară tocmai pentru că acest lucru ar fi însemnat ca Rania, fiica ei și a lui Adrian Cristea, să fie chemată la tribunal, lucru pe care vedeta nu l-a dorit. „Am încercat să o țin pe Rania departe de treaba asta. Nici pensie alimentară n-am cerut niciodată pentru că știam că mi-o cheamă pe Rania la tribunal și mi-o pune în fața judecătorilor și i se pun întrebări și chiar n-am vrut să rămână copilul cu așa amintiri”, a mai spus Denisa Nechifor.

Despre relația pe care o are în prezent cu Adrian Cristea, Denisa Nechifor a declarat: „Nu avem intersecții, în afara de Rania și poate niște chestii de business, mă mai întreabă ceva, mă mai roagă ceva, eu sunt o persoană foarte activă și știe că mai am conexiuni , mă mai întreabă câte ceva. Vorbim despre familiile noastre, despre mama lui, adică eu și Rania suntem două ființe empatice la nivel de familie. (…) Nu văd de ce am pierde timpul cu foarte multe discuții, vorbim despre Rania, ce faci, cum ești”.

citește și...