De ce nu poate Denisa Nechifor să aibă o relație. ”Mi-a spus că nu vrea pentru că îi e frică că mă va pierde”

28.08.2021, 11:59
De ce nu poate Denisa Nechifor să aibă o relație. ”Mi-a spus că nu vrea pentru că îi e frică că mă va pierde”
De ce nu poate Denisa Nechifor să aibă o relație. ”Mi-a spus că nu vrea pentru că îi e frică că mă va pierde”

Denisa Nechifor a făcut dezvăluiri despre viața sa sentimentală la postul de televiziune Antena Stars. Fosta iubită a ex-fotbalistului Adrian Cristea a explicat că fiica sa, Rania, nu este încântată de ideea de a o vedea alături de un iubit.  ”Mi-a spus că nu vrea pentru că îi e frică că mă va pierde”, a declarat vedeta.

Denisa Nechifor a devenit cunoscută de pe vremea când forma un cuplu cu tatăl fetiței sale, fostul fotbalist Adrian Cristea. Deși s-au despărțit în urmă cu mult timp, cei doi au păstrat o relație civilizată de dragul fiicei lor, Rania.

Denisa Nechifor este o femeie frumoasă, cu mulți admiratori, însă, în ultima vreme, niciunul nu a primit statutul de iubit. Vedeta a mărturisit că Rania, fiica sa și a lui Adrian Cristea, fostul ei iubit, nu își dorește să o vadă alături de alt iubit pentru că nu vrea să își împartă mama cu nimeni.

De ce nu poate Denisa Nechifor să aibă o relație. ”Fiica mea nu vrea să-mi găsesc pe cineva”


„Fiica mea nu vrea să-mi găsesc pe cineva. Este foarte posesivă și geloasă. Eu am ținut-o departe, nu mi-am implicat copilul în relații decât o dată sau de două ori, când am avut relații serioase. (…) Mi-a spus că nu vrea pentru că îi e frică că mă va pierde”, a explicat denisa Nechifor, potrivit spynews.ro.

Denisa Nechifor a explicat că fiica ei va vedea altfel lucrurile în viitorul apropiat. „Va înțelege, pentru că este mare. Va înțelege că trebuie să am și eu pe cineva, pentru că ea stă din ce în ce mai puțin pe acasă. Are toată ziua meditații, școală, pleacă în tabără … Ea crește, sunt convinsă că va înțelege”, a mai spus denisa Nechifor.

De ce nu a cerut Denisa Nechifor pensie alimentară de la Adrian Cristea

Într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Denisa Nechifor a explicat de ce nu a cerut pensie alimentară de la Adrian Cristea. De asemenea, vedeta a spus și în ce relații este acum cu fostul ei partener de viață. Denisa Nechifor a mărturisit că nu a cerut pensie alimentară de la Adrian Cristea pentru că nu și-a dorit un scandal mediatic. „Relația mea cu Adi este una foarte bună, suntem prieteni. Noi considerăm că suntem o altfel de familie pentru că ne creștem copilul împreună, deși într-un fel separat și cam atât. Îl respect, țin la el, la familia lui. Așa am considerat eu pentru că în primă fază, să spunem că mi-a fost un soi de rușine pentru că ar fi însemnat în momentul acela un scandal mediatic, sigur ar fi fost foarte multă presiune pe noi și pe Rania și nu am vrut să îmi implic copilul în așa ceva. Apoi am discutat și nu știu, ar fi fost vorba despre o sumă infimă și nu am fi vrut să mergem la tribunal pentru așa ceva. Asta a fost decizia mea, bună, rea, așa am hotărât eu”, a declarat Denisa Nechifor.

„Veniturile lui Adi au scăzut și nu s-a mai pus problema de lucrurile astea. M-am descurcat, suntem bine, nu ne trebuie milioane de euro, nici nu este cazul. Eu am renunțat la parte aaceasta financiară, care oricum în cazul lui nu este nu știu ce mare avere. Am renunțat la lucrul acesta pentru liniștea Raniei. Pentru mine este mult mai important copilul”, a mai spus vedeta.

citește și...