FOTO / Cele mai senzuale apariții ale lui Jojo. Vedeta este într-o formă fizică de zile mari!

29.01.2022, 10:33
FOTO / Cele mai senzuale apariții ale lui Jojo. Vedeta este într-o formă fizică de zile mari!
FOTO / Cele mai senzuale apariții ale lui Jojo. Vedeta este într-o formă fizică de zile mari!

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, este o prezență care atrage imediat privirile, oriunde îș face apariția. Actrița, în vârstă de 40 de ani, este într-o formă fizică de zile mari. Aceasta afișează un trup cu forme fără cusur aparițiile sale în mediul online fiind pe placul celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Jojo are 40 de ani, dar este într-o formă fizică de invidiat.

Actrița are o siluetă de vis și un trup cu forme mai mult deât atrăgătoare.

Cele mai senzuale apariții ale lui Jojo. Arată super în costum de baie

Pe rețelele de socializare, Jojo își încântă admratorii cu fotografii în care se afișează în cele mai senzuale ipostaze. În ținute elegante sau în costum de baie, în vacanță, actrița atrage privirile ca un magnet.

 

”Nu suntem perfecti si nici nu trebuie sa fim. Fiecare imperfectiune ne face unici, speciali, noi. De-a lungul anilor mi s-au spus multe lucruri… Ca sunt prea mica de inaltime, ca sunt prea grasa, ca sunt prea slaba, ca nu am chiar atat de mult talent, ca nu o sa reusesc sa fac ce mi-am propus. Cu toate astea am mers mereu mai departe. Am crezut, am luptat pentru ce mi-am dorit si uneori am transformat imposibilul in posibil. Acum am mai multa siguranta decat oricand, chiar daca nu sunt perfecta si nici nu o sa fiu. Nu lasa pe nimeni sa iti spuna cine esti sau ce poti face. Tu stii cel mai bine cum vrei sa fii. Traim cu totii sub acelasi cer si nimic nu e perfect pe lumea asta. Frumusetea lucrurilor sta in micile imperfectiuni pe care le intalnim la orice pas.  Cred ca in rest ne izbim pur si simplu de temerile celorlalti”, scria Jojo într-o postare pe contul său de socalizare.

 

Jojo formează un cuplu cu Paul Ipate de șapte ani

Jojo formează împreună cu actorul Paul Ipate unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. În data de 13 iulie anul trecut, cei doi au aniversat șapte ani de relație.  Vedeta are doi copii –  un băiețel, Achim, din primul mariaj, și o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

”Omul meu ❤️ Paul Ipate. Pe culmile gloriei sau doi necunoscuti, la bine la greu indiferent de ceea ce ne ofera viata. Acum sapte ani am stiut ca el e cel langa care vreau sa merg mai departe atat cat ne va permite Cel de Sus. E partenerul meu in toate, si ma motiveaza sa fiu cea mai buna varianta a mea! Pe langa faptul ca e cel mai bun tatic, e si cel mai bun partener de conversatie! Nu cred ca am vorbit mai mult cu altcineva pe lumea asta despre orice!  Vitan & Berceni pentru multi ani de acum incolo!”, a scris Jojo în mediul online.

citește și...