FOTO / Cele mai senzuale apariții ale gimnastei Larisa Iordache. Are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic!

15.09.2021, 11:52
FOTO / Cele mai senzuale apariții ale gimnastei Larisa Iordache. Are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic!
FOTO / Cele mai senzuale apariții ale gimnastei Larisa Iordache. Are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic!

Gimnasta de performanță Larisa Iordache, medaliată olimpică, mondială și europeană, este o prezență plină de senzualitate. Sportiva, în vârstă de 25 de ani, arată superb în costum de baie și în ținute sexy, care îi pun în valoare trupul foarte bine lucrat la sala de antrenamente.Fotografiile pe care gimnasta le postează în mediul online îi încântă pe admiratorii acesteia.

Larisa Iordache este una dintre cele mai titrate gimnaste din România și din lume. are în palmares numeroase medalii câștigate în marile competiții internaționale. Larisa Iordache nu este doar o gimnastă de succes, ci și una dintre cele mai frumoase sportive de la noi.

Pe contul ei de socializare, sportiva publică numeroase fotografi de la antrenamentele de gimnastică, dar și imagini de la evenimentele la care participă sau din vacanțe, în ipostaze pline de senzualitate, cu care își încântă admiratorii.

Cele mai senzuale apariții ale gimnastei Larisa Iordache. Arată super în costum de baie

Larisa Iordache are un trup perfect, pe care știe cum să și-l pună în valoare cu ținute care să îi scoată în evidență atuurile fizice.

În costum de baie, gimnasta arată super bine, afișând o siluetă de invidiat și un trup foarte bine tonifiat.

Larisa Iordache s-a accidentat la Olimpiada de la Tokyo

Larisa Iordache a suferit o accidentare la Olimpiada de la Tokyo și nu a mai pututu participa în finala de la bârnă, unde era calificată. Gimnasta a explicat că se află în recuperare după accidentarea la gleznă de la Tokyo, însă speră să revină foarte curând în competiții. ”Medicii sunt optimiști, pot spune, sau cel puțin așa cred eu. Este clar că există o problemă reală acolo, însă nu mă las eu cu una, cu două. Urmez un tratament cu plasmă momentan și fizioterapie, am avut și câteva zile de pauză, iar luna ce urmează sper să revin în competițiile internaționale pentru pregătirea de la Campionatele Mondiale, ce vor avea loc în luna octombrie”, a detaliat gimnasta.

”Cred în destin! Cred că totul se întâmplă cu un motiv. Nu m-aș certa niciodată cu Dumnezeu fiindcă știu că viața are un sens pentru fiecare dintre noi, iar oamenilor puternici li se dau momentele de genul acesta pentru a deveni și mai puternici sau pentru a învăța să se descurce în situațiile critice. Eu am învățat să iau totul așa cum vine și să pun în practică experiența pe care am acumulat-o până acum. Și sunt sigură că mai am foarte mult de învățat”, a încheiat sportiva.

citește și...