FOTO / Cele mai senzuale apariții ale Dianei Bulimar. Fosta gimnastă e super sexy!

30.08.2021, 10:39
FOTO / Cele mai senzuale apariții ale Dianei Bulimar. Fosta gimnastă e super sexy!
FOTO / Cele mai senzuale apariții ale Dianei Bulimar. Fosta gimnastă e super sexy!

Fosta gimnastă de performanță Diana Bulimar, în vârstă de 26 de ani, arată foarte bine și știe cum să își pună în valoare atuurile fizice cu care a fost înzestrată de Mama Natură. În mediul online, fosta sportivă publică numeroase fotografii în care apare în ipostaze pline de senzualitate, imaginile fiind foarte apreciate de fanii săi.

Grație sportului de performanță pe care l-a practicat, Diana Bulimar are un trup foarte armonios, pe care știe foarte bine cum să și-l pună în valoare.

Fotografiile pe cre aceasta le postează în mediul online se bucură de aprecierea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Cele mai senzuale apariții ale Dianei Bulimar. Atrage imediat privirile în costum de baie

În costum de baie, Diana Bulimar atrage toate privirile cu silueta sa și cu formele foarte bine conturate.

În ultima vreme, fosta gimnastă de performanță și-a încântat admiratorii cu imagini în care pozează sexy.

 

Diana Bulimar a început gimnastica de mică

Diana Bulimar a fost dublă medaliată olimpică și dublă campioană europeană, dar a decis să se retragă în 2016, din cauza mai multor accidentări. ”Am început gimnastica pe la trei ani și jumătate, patru. Am fost un copil foarte activ și atunci părinții au zis du-te”, a spus ea la o emisiune de televiziune.

”În momentul în care urci pe podium și îți mai cântă și imnul este ceva de vis. Nu pot să exprim în cuvinte. Este doar un sentiment pe care îl simți doar tu”, a adăugat fosta gimnastă. Sportiva a mărturisit că a avut parte de multe ghinioane de-a lungul carierei sale. “Gimnastica m-a ales pe mine. Am avut foarte multe ghinioane în carieră, dar astea m-au făcut omul care sunt astăzi. Am avut în fiecare an câte o operație, dar am trecut peste. La mine s-a terminat printr-o operație la tendonul ahilian, atunci am zis stop. Mi-am dat seama că pot să continui cu sportul ca antrenoare”, a mai spus Diana Bulimar.

citește și...