Ce se întâmplă cu Gabi Toader după accidentarea de la ”Ferma”. Ce verdict i-au dat medicii

26.11.2020, 13:06
Ce se întâmplă cu Gabi Toader după accidentarea de la ”Ferma”. Ce verdict i-au dat medicii
Ce se întâmplă cu Gabi Toader după accidentarea de la ”Ferma”. Ce verdit i-au dat medicii

Gabriel Toader s-a accidentat la ”Ferma” și a fost nevoit să se retragă din councurs. Acesta a explicat care este starea lui de sănătate în prezent.

Gabi Toader a suferit o accidentare serioasă și a decis să părăsească show-ul ”Ferma”. El a pus sănătatea pe primul loc și a ales să meargă la spital, după ce a acuzat dureri de spate. Episodul cu accidentarea lui Gabriel Toader a avut loc în luna septembrie, însă a fost difuzat în ediția de miercuri, 25 noiembrie, a show-ului de la Pro TV. Cu toate acestea, în urma incidentului, Gabriel Toader este încă la pat și mai are de tras, potrivit click.ro.

Gabriel Toader se află sub tratament și a explicat ce verdict i-au dat medicii. “Atât am putut să duc, sunt bine, cât de cât. Sunt pe tratament, dar sunt ok. Am suferit fracturi în zona lombară, la L4-L5 (n.r. vertebre)”, a spus acesta pentru sursa menționată.

Reacțiile colegilor de la ”Ferma”  după accidentarea lui Gabriel Toader

Accidentarea lui Gabi Toader i-a șocat pe colegii săi de la ”Ferma. ”Chiar dacă eu sunt supărat pe el sau am fost, cel puțin. În momentul când s-a accidentat, am uitat de supărare, de tot, m-am dus la el, pentru că nu-mi place să văd un om în suferință”, a spus Augustin Viziru, citat de protv.ro.

”A fost un episod foarte urât care m-a dat așa peste cap, pentru că țin la Gabi și nu voiam să-l văd în astfel de momente. Mă gândesc și la familia lui, care în aceste momente e foarte panicată”, a comentat și Viviana Sposub.

”Eram oarecum fericiți că am venit cu pâine și cu cola și pe de altă parte eram confuzi. Revenirea în Fermă a fost destul de dubioasă”, a declarat Elena Chiriac după plecarea lui Gabi Toader de la emisiunea ”Ferma”.

citește și...