FOTO / Diana Bulimar, splendidă în costum de baie. Fosta gimnastă e fără reproș!

25.08.2020, 08:55
FOTO / Diana Bulimar, splendidă în costum de baie. Fosta gimnastă e fără reproș!
FOTO / Diana Bulimar, splendidă în costum de baie. Fosta gimnastă e fără reproș!

Fosta gimnastă Diana Bulimar arată incredibil de bine în costum de baie. Sportiva face senzație pe plajă.

Diana Bulimar, în vârstă de 25 de ani, este una dintre cele mai cunoscute gimnaste din țara noastră. Sportiva a făcut parte din lotul național de gimnastică și a eeprezentat România la numeroase competiții internaționale. În prezent, Diana Buimar este retrasă din activitate, însă își încântă admiratorii cu fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare.

Fosta gimnastă se afișează în fața fanilor ei din mediul online în tot felul de ipostaze. În costum de baie, echipament sportiv sau ținute casual, Diana Bulimar arată fără reproș. Are un trup foarte bine proporționat, pe care știe foarte bine să și-l pună în valoare.

Are o relație cu un fost concurent de la ”Exatlon”

Diana Bulimar a concurat la emisiunea ”Exatlon”, unde a făcut parte din echipa Faimoșilor. Potrivit wowbiz.ro, sportiva ar forma un cuplu cu fost concurent din echipa Războinicilor de la ”Exatlon”, Gabriel Nedelcu.

Cei doi s-au afișat public, pentru prima dată, la ziua de naștere a lui Mihai Berar, fost concurent în sezonul al treilea al emisiunii.

„Am fost alături de Mihai timp de o săptămâna întreagă. M-am simțit perfect în Câmpia Turzii, revederea cu Mihai fiind cu atât mai făină cu cât nu ne mai văzuserăm încă dinainte de pandemie. Ba mai mult, a fost ca și când aș fi fost și eu sărbătorit, grație surprizei pe care mi-a făcut-o iubita mea, care a conspirat cu Alex și cu Mihai, apărând inopinat vineri seară la party-ul la care eram“, a povestit Gabriel Nedelcu de curând pentru click.ro.

”Diana și Gabi se iubesc, și sunt foarte frumoși împreună. Totuși, nu vor să bată moneda pe povestea lor, întrucât, consideră că ceea ce simt ei acum nu trebuie împărțit cu toată lumea. Amândoi sunt discreți și au mers linia asta în relațiile lor de-a lungul timpului. Nu le place să iasă în față, să vorbească despre nimic ce ține de intimitatea lor. Până la urmă, este o alegere…alegerea lor ”, au dezvăluit apropiații cuplului pentru kfetele.ro.

citește și...