FOTO. Cele mai senzaționale apariții de la Gala Met. Vedetele care au furat toate privirile

03.05.2022, 18:40
FOTO. Cele mai senzaționale apariții de la Gala Met. Vedetele care au furat toate privirile
Blake Lively pozează pe covorul roșu după ce a surprins mulțimea desfăcând rochia pentru a dezvălui o altă rochie mai lungă

Met Gala 2022, cunoscută și sub numele de Prima Luni a lunii mai, a revenit din nou! După ce a fost anulat în 2020 și a avut loc în septembrie anul trecut, evenimentul strălucitor a revenit la intervalul orar obișnuit în acest an. Iată 10 dintre cele mai bune look-uri de pe covorul roșu

Gala Met are o lungă istorie în crearea de ținute memorabile care sunt văzute pe tot globul – puteți revedea aici fiecare look din Gala Met din ultimul deceniu – și anul acesta cu siguranță nu a fost diferit.

Ca întotdeauna, covorul roșu a fost plin de trenuri lungi, bijuterii uriașe și extrovertiți care căutau să-și pună amprenta. Numărul mare de priviri care captează atenția a însemnat că o încălcare de la normă era singura modalitate de a ieși cu adevărat în evidență

Printre invitați – Hillary Clinton

Aproximativ 400 de nume din lumea muzicii, filmului, modei și sportului au pașit la parada de costume generoase de pe treptele Muzeului Metropolitan de Artă.

Printre invitați s-a numărat și fosta candidată la președinție Hillary Clinton, care a spus că a participat pentru prima dată în ultimii 20 de ani pentru a sărbători moda și spiritul Americii.

Cât a costat un bilet

Biletele pentru celebrul over-the-top costă 35.000 de dolari (24.000 de lire sterline), iar meniul costă până la 300.000 de dolari (239.000 de lire sterline).

Petrecerea strânge milioane de dolari pentru Institutul Costume al Muzeului Metropolitan de Artă, un muzeu al modei ale cărui zeci de mii de exponate sunt închise publicului larg.

 

Iată 22 dintre cele mai bune look-uri de pe covorul roșu

Kim Kardashian a atras toate privirile la Met Gala de luni, în timp ce a pășit într-o rochie care a fost purtată ultima oară de Marilyn Monroe în urmă cu șase decenii. Vedeta de reality a îmbrăcat rochia împodobită cu cristale în timp ce mergea pe covorul roșu cu iubitul Pete Davidson, în ceea ce a devenit cea mai tare noapte a modei.

Kim Kardashian (stânga) poartă rochia pe care Marilyn Monroe a îmbrăcat cândva pentru a cânta „La mulți ani, domnule președinte” lui John F Kennedy în 1962

1. Kylie Jenner a stabilit o nouă tendință de nuntă

Antreprenorul și vedeta Kylie Jenner a purtat o rochie de bal cu volane ivoire din colecția couture toamnă/iarnă 2022 a Off-White, ultima de la regretatul designer Virgil Abloh.

Dar cireașa de pe tortul cu patru niveluri a fost o șapcă de baseball albă, purtată pe spate, deasupra unui voal alb plasat – un aspect pe care sperăm să îl vedem mult mai mult în timpul sezonului de nunți din această vară.

2. Alicia Keys – o stare de spirit New York

Alicia Keys este obișnuită să cânte despre orașul ei natal în cântece precum Empire State of Mind și Streets of New York, așa că este bine să înceapă să se îmbrace potrivit.

Rochia ei strălucitoare, negru și argintiu, Ralph Lauren, a văzut o silueta a întregului orizont al orașului New York afișată pe pelerină neagră. Keys a pășit pe covorul roșu cu soțul producător de muzică Swizz Beatz.

 

3. Nicki Minaj

Înainte de a ajunge la Met Gala, Nicki Minaj a fost implicată într-o explozie la o fabrică de cerneală, despre care analiştii se tem că ar putea provoca o penurie la nivel mondial de pixuri.

De fapt, rochia de bal cu pene negre a rapperului a fost concepută de Ricardo Tisci de la Burberry și completată cu o șapcă de baseball neagră, în timp ce întreaga ei față și corp erau acoperite cu bijuterii circulare.

 

4. Kodi Smit-McPhee

Starul Power of the Dog și-a făcut debutul la Met Gala, spunând reporterilor că evenimentul „este un loc în care oamenii pot merge fără limite și judecăți cu privire la modul în care doresc să se exprime prin modă”.

El a purtat un ansamblu modern Bottega Veneta, care a folosit culorile drapelului american – cu mănuși roșii de operă, blugi albaștri și o cămașă albă cu dungi.

 

5. Taylor Marie Hill purta o trenă florală uimitoare

Trenul de la superba ei rochie albastru regal a venit complet cu o broderie florală complicată uimitoare.

 

6. Sarah Jessica Parker a susținut un designer necunoscut

Și exact așa, Sarah Jessica Parker și-a făcut poza cu căciula frumos încadrată în centrul arcadei din spatele ei (mulțumesc acestui fotograf).

Parker a lucrat cu Christopher John Rogers la un ansamblu izbitor și atent. Rochia a adus un omagiu lui Elizabeth Hobbs Keckley, care a făcut istorie ca prima femeie de culoare care a lucrat la Casa Albă

 

7. Vanessei Hudgens

Hudgens găzduia reflectarea Vogue despre Met Gala, dar rochia ei de bal Moschino, transparentă, concepută de Jeremy Scott, însemna că era la fel de bine îmbrăcată ca oricare dintre invitații pe care îi intervieva.

Rochia avea o trenă lungă care era din dantelă, împreună cu broderie pe corset, mâneci bufante și un decolteu înalt.

 

8. Gwen Stefani

Cântăreața s-a inspirat, probabil, de la Beyonce, care a cântat recent la premiile Oscar pe un teren de tenis, cu un roi de dansatori îmbrăcați toți în galben neon (pentru filmul pe tema tenisului King Richard).

 

9. Blake Lively

Blake Lively și soțul ei Ryan Reynolds au pășit luni seară pe covorul roșu al Gala Met 2022, întruchipând tema „Gilded Glamour” în ansambluri cochete. Cei doi se numără printre cei patru copreședinți ai serii, alături de Lin-Manuel Miranda și Regina King.

Blake Lively a adus un omagiu arhitecturii New York-ului într-o rochie strălucitoare care s-a transformat dramatic în timp ce a pășit luni seară pe covorul roșu.

Blake Lively pozează pe covorul roșu după ce a surprins mulțimea desfăcând rochia pentru a dezvălui o altă rochie mai lungă
citește și...