Kylie Jenner a devenit mamă pentru a doua oară. Prima imagine cu bebelușul

08.02.2022, 15:06

Starul Keeping Up with the Kardashians, Kylie Jenner, a dezvăluit că a dat naștere celui de-al doilea copil. Vedeta a postat deja în mediul online, pe Instagram, o fotografie emoționantă cu bebelușul, care a primit peste 15 milioane de like-uri.

Jenner și raperrul Travis Scott  sunt într-o relație din 2017, dar au mai fost despărțiți în anumite perioade. În trecut, vedeta de televiziune a vorbit despre dorința ei de a avea mai mulți copii. Acum, cei doi au devenit părinți pentru a doua oară.

Vedeta a făcut anunțul într-o postare pe Instagram pe 6 februarie, în care a arătat o mână ținând pe alta, în alb-negru.

Kylie Jenner a născut al doilea copil cu Travis Scott

Ea a dezvăluit data nașterii în legendă, „2/2/22”, dar nu a confirmat dacă copilul ei este băiat sau fată. Totuși, ea a inclus un emoji cu inimă albastră în legenda ei, ceea ce unii oameni îl consideră ca însemnând că ar fi putut avea un băiat.

Fanii și familia Kardashian-Jenner au comentat: „Stormiiiii ai un frate babyyyy” sau „Mami a două vieți”, a scris Kourtney Kardashian, sora vedetei.

În doar 11 ore de când a postat imaginea, Kylie Jenner a adunat peste 15 milioane de aprecieri la postare.

Vedeta a făcut anunțul sarcinii în septembrie

Kylie, în vârstă de 24 de ani, și-a confirmat pentru prima dată sarcina la începutul lunii septembrie. Într-un montaj video de 90 de secunde distribuit pe Instagramul ei, Kylie a fost văzută ținând un test de sarcină pozitiv înainte ca Travis, în vârstă de 30 de ani, să o îmbrățișeze.

Kylie Jenner a ținut ascunsă sarcina, din dorința de proteja bebelușul nenăscut încă.

„Îmi pare rău că v-am lăsat în întuneric pe toată perioada acestor speculaţii. Înţeleg că sunteţi obişnuiţi să fiţi alături de mine prin toate aventurile prin care trec. Am vrut să nu arăt sarcina lumii întregi. Ştiam că trebuie să mă pregătesc pentru rolul vieţii mele în cel mai pozitiv, sănătos şi fără stres mod posibil. Nu am pus la cale niciun moment plătit pentru a dezvălui asta.

Ştiam că bebeluşul va simţi fiecare stres şi emoţie aşa că am făcut asta pentru viaţa şi fericirea noastră. Sarcina a fost cea mai frumoasă perioadă şi o experienţă care îţi schimbă viaţa şi o să-mi fie dor de asta. Îmi apreciez prietenii şi familia care m-au ajutat să fac acest moment special cât mai privat. Frumoasa şi sănătoasa mea fetiţă a venit pe lume pe 1 februarie şi abia aşteptam să împărtăşesc această veste. Nu am crezut că pot simţi o asemenea iubire şi fericire.
Vă mulţumesc pentru înţelegere, a scris Kylie Jenner, pe Instagram.

Prospăta mămică mai are o fiică de patru ani, pe nume Stormi, alături de Travis Scott.

 

citește și...