FOTO. Cele mai mari transformări X Factor – 1 milion de lire sterline pentru intervenții chirurgicale. Cum arată acum fostele vedete ale emisiunii

05.09.2022, 16:28

X Factor a fost una dintre cele mai mari emisiuni de televiziune, dar cum arată acum fostele vedete ale emisiunii? Aici, aruncăm o privire la cele mai mari transformări de-a lungul anilor. Cele mai mari transformări X Factor – 1 milion de lire sterline pentru intervenții chirurgicale.

X Factor a dat startul carierelor unora dintre cei mai mari artiști din lume.

Populara competiție de cântat – creată de magnatul muzical și producătorul TV Simon Cowell – s-a desfășurat timp de 14 ani ca un element de bază al postului ITV, atrăgând peste 14 milioane de telespectatori în perioada de vârf.

Cele mai mari transformări X Factor – 1 milion de lire sterline pentru intervenții chirurgicale

A fost difuzat inițial pe ecranele televizoarelor în septembrie 2004, înlocuind Pop Idol pentru a găsi cele mai noi vedete ale națiunii.

Dar, deși emisiunea a fost cunoscută pentru că a produs talente incredibile, a oferit și numeroase transformări de imagine. Aici, aruncăm o privire în urmă la unii dintre foștii concurenți ai emisiunii și la modul în care s-au schimbat dramatic de-a lungul anilor.

Rylan Clark

Rylan Clark a devenit celebru în 2012, după ce a apărut la X Factor și a reușit să ajungă la show-urile live, în ciuda dezaprobării lui Gary Barlow. În timpul primei sale audiții de la The O2 Arena, starul a arătat complet diferit în timp ce a interpretat o versiune dansantă a piesei “Kissing You” a lui Des’ree.

În timp ce urca pe scenă, Rylan purta părul lung și blond, în loc de părul său negru ca de obicei. La vremea respectivă, prezentatorul a recunoscut că și-a făcut operații de chirurgie estetică pentru a-și îmbunătăți aspectul.

El a spus: “Mi-am făcut botox și mi-am operat buzele… Nu sunt obsedat de chirurgie, dar sunt obsedat să arăt cât mai bine”.

Acum, Rylan este unul dintre cei mai căutați prezentatori TV din țară, fiind gazda emisiunilor Supermarket Sweep, Big Brother’s Bit On the Side și Strictly Come Dancing: It Takes Two.

Se spune că are o avere netă de peste aproape 5 milioane de lire sterline din cariera sa impresionantă.

Lucy Spraggan

Lucy Spraggan a reușit să își transforme complet înfățișarea de când a participat la audiția pentru X Factor în 2012.

Cântăreața a fost întotdeauna superbă, dar în ultimii ani s-a dedicat fitness-ului, altoindu-se din greu pentru a obține un fizic dezgolit. Ca urmare, Lucy a slăbit 3,5 kilograme.

Vedeta a vorbit deschis despre călătoria ei de pierdere în greutate și a dezvăluit că a renunțat la bere, biscuiți și pâine pentru a obține un aspect mai subțire. În timpul unei apariții anterioare la emisiunea Lorraine, ea a recunoscut, de asemenea, că a renunțat la băutură pentru a scăpa de greutate.

Lucy a declarat pentru PA la un moment dat că a consumat doar 500 de calorii pe zi, cu 1500 mai puțin decât cantitatea zilnică recomandată, spunând: “Tot ce vreau cu adevărat să fac este să îndrum oamenii în aceeași călătorie pe care am făcut-o eu, pe care încă o fac, dar fără toate greșelile. La început mâncam 500 de calorii pe zi, ceea ce nu este suficient pentru o ființă umană adultă. Și am vrut doar să pot să îmi transmit mesajul, dar cu un antrenor personal calificat și un nutriționist care știu despre ce vorbesc, pentru a-i ajuta pe oameni să facă același lucru.”

 

Chloe Khan

Chloe Khan a participat la audiția pentru X Factor în 2010 sub numele Chloe Mafia.

Mama a unui copil a reușit să treacă de etapa de bootcamp a concursului de canto. Cu toate acestea, a fost dată afară din emisiune după ce ar fi apărut “mirosind a vodcă”.

În ciuda acestui eșec, fosta vedetă de la Celebrity Big Brother a reușit să își reinventeze complet imaginea, renunțând la bronzul fals și la gene.
De la prima ei apariție, Chloe a mărturisit că și-a operat sânii, dar și că și-a făcut rinoplastie și fațete.

Bomba brunetă a apelat, de asemenea, la OnlyFans pentru a face niște bani, și cu siguranță pare să îi adune, deoarece fanii s-au grăbit să intre pe contul ei pentru a-i cumpăra fotografiile foarte sumar îmbrăcate.

Chloe a recunoscut anterior că a cheltuit 1 milion de lire sterline pe operații, spunând pentru The Sun: “Oh, Doamne – cât am cheltuit pe operații? Aș spune că, în general, de-a lungul anilor, un milion de lire sterline. Nu doar pe operații, ci și pe extensii de păr și tratamente faciale, îngrijire a pielii și proceduri nechirurgicale. Am și multă întreținere, de asemenea, și sunt mereu la coafor.”

Jesy Nelson

A trecut mai bine de un deceniu de când Jesy Nelson a dat prima audiție ca artist solo la X Factor. Cântăreața născută în Romford a trecut de prima rundă de audiții în 2011, înainte de a se alătura lui Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock și Jade Thirlwall în Little Mix.

Și se pare că înfățișarea ei a suferit o revizuire masivă, fanii fiind lăsați uimiți de transformarea ei dramatică.
De-a lungul anilor, Jesy a renunțat la vechiul ei look, apelând la ajutorul unui stilist și al unei echipe profesioniste de glamour, și împărtășește în mod regulat fotografii cu silueta ei tonifiată în ținute sumare.

Cu toate acestea, șuvițele sale voluminoase nu s-au schimbat prea mult, vedeta etalându-și în mod regulat șuvițele nesfârșite pe rețelele de socializare.

După ce a renunțat la Little Mix, Jesy a fost criticată deoarece a fost acuzată de black-fishing (pescuitul de culoare), o metodă prin care persoanele albe încearcă să pară că au pielea mai închisă la culoare, în urma lansării single-ului său de debut Bad Boyz.

Cher Lloyd

Următoarea transformare șocantă vine din partea solistei Cher Lloyd, care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată după prima ei audiție din 2010. Ea a terminat pe locul patru în cea de-a șaptea serie, înainte de a se bucura de o carieră muzicală de succes. Cântăreața a dat audiția pentru emisiune în blugi de camuflaj rupți, cizme stiletto și multe bijuterii, dar de atunci și-a atenuat imaginea.

Cher – care o are pe fiica Delilah-Rae cu soțul Craig Monk – a renunțat la stilul ei de rapper pentru un look mult mai sofisticat în zilele noastre.

Fanii nu-i pot trece cu vederea schimbarea de imagine, deoarece acum poartă un machiaj natural, dar elegant, și optează pentru a-și aranja părul pe spate, în comparație cu zilele în care era coafată pe spate la X Factor.

Cher este acum căsătorită și a primit o fetiță cu soțul ei, în timp ce își continuă cariera muzicală în Los Angeles.

Frankie Cocozza

Frankie Cocozza, care a crescut în iad la X Factor, avea doar 18 ani când a devenit celebru în cadrul emisiunii de canto de pe ITV. Fostul băiat rău și-a găsit faima în seria din 2011 a X Factor, dar a fost dat afară după ce personalul de producție l-a auzit lăudându-se că lua cocaină.

Cariera sa nu a reușit să decoleze după scurta perioadă petrecută la ITV, iar băiatul rău a ieșit din lumina reflectoarelor, cu excepția unei apariții la Celebrity Big Brother, înainte de a se stabili în cele din urmă cu familia sa.
În prezent, Frankie are un look total diferit după ce și-a tăiat părul lung și și-a aranjat imaginea, împărtășind fotografii cu părul dat pe spate cu gel.

De asemenea, muzicianul și-a găsit dragostea alături de soția Bianca. El locuiește acum în Sydney, alături de familie, și a înlăturat imaginea de băiat rău, postând fotografii cu el alături de soția sa și de fiul său, Frankie.

Ray Quinn

Fanii X Factor își amintesc probabil că Ray Quinn a terminat pe locul al doilea, după Leona Lewis, în cea de-a treia serie a emisiunii X Factor, în 2006.

Proaspătul star avea doar 18 ani când a participat la emisiune.

După concursul de canto, a devenit celebru și a apărut mai târziu la Dancing on Ice, unde a câștigat concursul de patinaj pentru celebrități de două ori – în 2009 și în emisiunea All Stars din 2014.

 


Ray arată acum la lumi distanță de tânărul adolescent, după ce a adoptat un look mai robust – complet cu un coc, barbă și tatuaje.

citește și...