Câștigătorul ”X Factor”, emoționat de mesajul iubitei sale, după apariția imaginilor cu el și Loredana Groza: „Lacrimi, atâtea lacrimi”

06.01.2022, 17:16

Nick Casciaro, câștigătorul show-ului „X Factor”, a declarat că a fost extrem de emoționat de declarația iubitei lui. ”Lacrimi, atâtea lacrimi”, a spus Italianul. Ce mesaj i-a transmis Maria Sacchi lui Nick Casciaro, câștigătorul „X Factor” 2021.

 

Nick Casciaro, câștigătorul „X Factor” 2021, nu și-a petrecut sărbătorile alături de iubita lui, ci a rămas în România, unde a petrecut alături de Loredana Groza. Câștigătorul show-ului „X Factor” i-a promis că o va lua de soție dacă va câștiga concursul.

După ce a câștigat „X Factor” 2021, Nick Casciaro a decis să sărbătorească victoria alături de Loredana Groza, iar cei doi au fost și la munte împreună.

Ce mesaj i-a transmis Maria Sacchi lui Nick Casciaro, câștigătorul „X Factor” 2021

Iubita lui Nick Casciaro, a postat pe rețelele de socializare un mesaj cu ocazia zilei de naștere a partenerului său. Maria Sacchi i-a făcut o declarație emotionanată lui Nick Casciaro, mulțumindu-i pentru bucuria cu care reușește să o înveselească atât pe ea, cât și pe cei din jur.

„La multi ani, băiat nebun! Ai apărut în viața mea ca un uragan m-ai învățat să nu-mi mai fie frică să dansez în ploaie. Așa ești tu. Tu, care cu bucuria și nebunia ta îi copleșești pe toți cei din jur. Tu, care vei cuceri lumea cu zâmbetul tău. Tu, care cu talentul tău vei umple stadioanele. Tu, care m-ai trimis într-o călătorie lungă în inima ta și eu care am luat biletul doar dus. La multi ani, Casci!”,  a postat Maria Sacchi, de ziua iubitului său.

”Lacrimi, atâtea lacrimi”

Nick Casciaro a fost copleșit de emoții e și a declarat că „a plâns în 2021 mai mult decât a plâns adunat în ultimii zece ani”.

„Lacrimi, atâtea lacrimi. Am plâns în 2021 mai mult decât am plâns adunat în ultimii 10 ani”, a spus câștigătorul „X Factor” 2021.

Cine este italianul care a câștigat premiul de 50.000 de euro

Nick Casciaro este câștigătorul „X Factor” 2021. Concurentul Loredanei Groza a câștigat premiul de 50.000 de euro. Momentul solo al lui Nick Casciaro, din Finala X Factor 2021 a fost unul emoționant, iar Loredana a izbucnit în plâns.

Nick Casciaro locuiește în Italia și a venit în România să participe la acest concurs. El a declarat că nu se aștepta să câștige, dar a luptat pentru a ajunge la inimile telespectatorilor.

Pe lângă pasiunea pentru muzică, Nick Casciaro este pasionat de sport. Tânărul practică de mic fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role, surfing, iar visul lui este să ajungă să lucreze în Statele Unite ale Americii, pe plajele însorite din California.

Nick Casciaro a vorbit despre trecutul său. Italianul a avut un accident de mașină, a fost spitalizat o lună și nu a mai putut cânta la pian o lungă perioadă. Totuși, Nick a renăscut. „Pentru el a fost o lovitură”, a spus Loredana.

Când s-a înscris la X Factor, singura piesă în română pe care o cunoștea era „Dragostea din tei”. Însă, nu a reprezentat o piedică pentru el.

Italianul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Maria Sacchi. Aceasta a postat în mod constant mesaje de susținere pentru partenerul ei. Italianul i-a promis că o va cere în căsătorie, în cazul în care va câștiga X Factor.

citește și...