FOTO / Cele mai incitante apariții ale Iuliei Albu. Vedeta știe cum să capteze atenția

13.11.2020, 12:05
FOTO / Cele mai incitante apariții ale Iuliei Albu. Vedeta știe cum să capteze atenția
FOTO / Cele mai incitante apariții ale Iuliei Albu. Vedeta știe cum să capteze atenția

Fashion-editorul Iulia Albu este una dintre cele mai excentrice, dar și mai incitante apariții din peisajul monden de la noi.

De-a lungul anilor, Iulia Albu a  avut apariții care mai de care mai provocatoare. Vedeta știe foarte bine cum să capteze atenția celor care îi urmăresc activitatea în mediul online și nu numai.

Iulia Albu arată foarte bine și știe cum să atragă atenția oriude își face apariția și indiferent cum pozează și ce ținute adoptă, după cum se poate vedea și din fotografiile pe care acestea le-a postat, de-a lungul vremii, pe conturile sale de socializare.

Iulia Albu este mama unei fetițe

Iulia Albu a fost căsătorită cu Mihai Allbu, însă cei doi au ajuns la divorț. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Mikaela.  Aceasta a împlinit 11 ani luna aceasta.

Într-un interviu din urmă cu ceva timp, Iulia Albu vorbea despre rolul de mamă.

„Nu sunt cea mai bună mamă, cu siguranță. Din punctul meu de vedere, o mamă bună petrece foarte mult timp cu copiii ei. Eu nu sunt una dintre acele mame. Le respect enorm pe cele care decid să își crească astfel copiii, dar pur și simplu nu sunt eu acel gen de persoană. Îi ofer fiicei mele tot ce își dorește, în măsura în care merită. Eu pentru ea sunt ce a fost mătușa mea pentru mine. Să vedem cum va evolua această relație și pe viitor. Problematic va fi când va face 14 ani. Mikaela e un copil frumos și inteligent, care are parte de o educație pe care mulți copii cred că ar trebui să o aibă”, spunea vedeta.

Iulia Albu are planuri de măritiș

În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike.

Vedeta a mărturisit, recent, că are planuri de măritiș.

”Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă. Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici… nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, a declarat fashion-editorul.

 

citește și...