FOTO / Cele mai incendiare fotografii cu Naba Salem, fostă concurentă la ”Bravo, ai stil”. Tânăra cu origini irakiene e sper hot!

10.10.2020, 13:23
FOTO / Cele mai incendiare fotografii cu Naba Salem, fostă concurentă la ”Bravo, ai stil”. Tânăra cu origini irakiene e sper hot!
FOTO / Cele mai incendiare fotografii cu Naba Salem, fostă concurentă la ”Bravo, ai stil”. Tânăra cu origini irakiene e sper hot!

Naba Salem face senzație cu fiecare apariție a sa în mediul online. Tânăra cu origini irakiene știe cum să înfierbânte imaginația celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Naba Salem a devenit cunoscută publicului larg după ce a fost concurentă la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, în cel de-al treilea sezon.

Naba Salem, care vine din Oradea, are rădăcini irakiene. Are o frumusețe cu totul aparte și a reușește de fiecare dată să atagă atenția asupra sa.  Pe contul său de pe o rețea de socializare, Naba Salem a postat fotografii care mai de care mai provocatoare. Fie că s-a lăsat fotografiată în costum de baie sau în ținute sumare, Naba Salem a făcut furori cu formele ei mai mult decît voluptuoase, fanii din mediul online fiind mai mult decât încântați de fiecare apariție a ei.

Naba Salem este lipsită de inhibiții și pozează în cele mai incediare poziții.

 

Naba Salem, implicată într-un scandal cu un hair stylist

După participarea la emisiunea ”Bravo, ai stil”!, Naba salem a mai fost prezentă și în alte show de televiziune. De asemenea, a participat în calitate de dansatoare în mai multe clipuri ale unor artiști.

De curând, Naba Salem a afirmat că ar fi fost bătută de Dudu, hairstylist-ul vedetor, un prieten vechi. Ea a povestit în videoclip că Dudu ar fi agresat-o fizic, arătând camerei o vânătaie de pe gât și una din zona feței, ulterior povestind și că a fost trasă de păr.

Se pare însă că Naba ar fi auzit ce spune Dudu despre ea altor clienți, astfel că a mers în salonului lui pentru a-și face dreptate.

„Eu nu am bătut-o pe Naba. Naba a venit în incinta salonului la mine, a sărit peste mine, mi-a rupt tricoul, mi-a dat doi pumni și evident că și eu, la rândul meu, am fost nevoit să mă apăr într-un fel sau altul. Am chemat poliția. Poliția o să-și facă datoria. Există camera de luat vederi, o să vă demonstrez la toți că eu nu am bătut și nici n-o să bat vreodată o femeie. Pur și simplu m-am apărat așa cum ar face oricine. Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze! Mie-mi pare rău de toată situația asta, pentru că eu am considerat-o prietena mea pe Naba, eu am iubit-o, ne-am ajutat reciproc, am fost unul lângă altul. Dar dacă ea a vrut să ajungem la situația asta, eu am vrut să mă apăr”, a spus Dudu.

citește și...