FOTO. Cristina Șișcanu, criticată dur la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! Apariția ei a fost dezastruoasă. Ce ținută a ales să poarte soția lui Mădălin Ionescu

19.09.2020, 18:22
FOTO. Cristina Șișcanu, criticată dur la 'Bravo, ai stil! Celebrities'! Apariția ei a fost dezastruoasă. Ce ținută a ales să poarte soția lui Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu, criticată dur la 'Bravo, ai stil! Celebrities'! Apariția ei a fost dezastruoasă. Ce ținută a ales să poarte soția lui Mădălin Șișcanu

Cristina Șișcanu a fost criticată dur la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! Ținuta soției lui Mădălin Ionescu a fost desființată de cei trei jurați. Din punctul lor de vedere, vedeta nu a înțeles foarte bine tema aleasă a show-ului de modă de la Kanal D. De asemenea, ea nu și-a postat ținuta respectivă pe rețelele de socializare, așa cum obișnuia să o facă până acum, cel mai probabil de teamă că fanii nu-i vor aprecia outfit-ul.

Cristina Șișcanu a fost desființată la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’

În ediția de vineri seară, 18 septembrie, Cristina Șișcanu a primit numai critici datorită ținutei sale, iar ea a părut deranjată de reproșurile facute de jurații de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, pe care i-a acuzat de favoritism. Aceasta consideră că Deea Codrea și Alexandra Ungureanu vor fi cele care vor ajunge în finala show-ului, pentru că cele două concurente sunt favorizate de juriu.

Cristina Șișcanu a ales să poarte o ținută formată dintr-un costum negru, cu inserții roz, la care a asortat o eșarfă colorată. Geanta verde a vedetei a inflamat mai mult spiritele, iar la adresa acesteia au curs numai critici dure.

‘Dacă zilele trecute te-am apreciat, astăzi nu te regăsesc. Nu-mi place geanta, nu-mi place cum îți vine. Îți face un alt trup, chiar și pe tv’, a început să o critice Cătălin Botezatu.

‘Ești slabă! Acest tip de costume nu vin bine pe tot felul de oameni. E o amestecătură. Nu prea ai reușit. Nu e prea bine astăzi, Cristina’, a declarat și Raluca Bădulescu.

De departe, Maurice Munteanu a fost cel mai critic cu privire la ținuta vedetei.

‘Pe mine mă sperie faptul că tu ai creditat această ținută. Mă îngrijorează foarte tare. E nenorocire azi!’, a spus Maurice Munteanu.

Pentru gala ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ de sâmbătă seară, 19 septembrie, Cristina Șișcanu va apărea alături de soțul ei, Mădălin Ionescu, pentru a o susține. De data aceasta, vedeta a optat pentru o ținută all-white, extrem de decupată, care i-a lăsat la vedere picioarele, dar și bustul generos.

citește și...