FOTO / Cele mai hot apariții ale Simonei Trașcă. Ipostaze incendiare în costum de baie

06.08.2020, 10:31
FOTO / Cele mai hot apariții ale Simonei Trașcă. Ipostaze incendiare în costum de baie
FOTO / Cele mai hot apariții ale Simonei Trașcă. Ipostaze incendiare în costum de baie

Simona Trașcă este una dintre cele mai provocatoare starlete din showbiz-ul autohton. De-a lungul vremii, aceasta s-a fotografiat în ipostaze incendiare, care au făcut deliciul faniolor săi din mediul online.

E show când Simona Trașcă își etalează formele voluptuoase în costum de baie. Conștientă că atrage imediat atenția fanilor ei din mediul online, blonda postează frecvent pe contul său de socializare imagini cu ea în costum de baie, în diverse ipostaze, care mai de care mai fierbinbți.

Imaginile incendiare stârnesc val de reacții din partea internauților, care abia așteaptă să o vadă pe starletă expunându-și trupul în costume de baie minuscule.

Obsedată de operațiile estetice

De-a lungul vremii, Simona Trașcă, cunoscută în trecut drept Pamela de România, a trecut în numeroase rânduri pragul medicului estetician pentru diverse îmbunătățiri din bisturiu.

Blonda și-a operat pe rând sânii, nasul, posteriorul și poate deține lejer titlul de “regina operațiilor estetice”.

“Nici nu mai știu câte operații am. Cea mai grea a fost cea de la fund. Parcă nu era al meu, nu puteam să stau pe scaun după operație. De fiecare dată când ies din sala de operație zic că nu mai fac de-astea și tot nu mă lecuiesc. Eu și la bătrânețe o să fiu o babă nebună, obsedată de operații, nu mă las până mor”, declara Simona Trașcă anul trecut, pentru click.ro.

Și-a făcut noi intervenții

Simona Trașcă a ajuns recent la estetician pentru noi intervenții, de data aceasta la nivelul feței.

„Mi-am făcut buzele pentru că mi le fac, să zicem, destul de des, dar îmi pun 0,5 ml (n.r. acid hialuronic). Asta înseamnă, așa, de hidratare. Și, cu ocazia asta, pentru că nu mai făcusem de foarte mult timp, mi-am făcut și puțin botox la frunte și puțin la ochi, pentru că îmi dă și luminozitate”, a mărturisit Simona Trașcă zilele acestea.

 

citește și...