FOTO / Cele mai frumoase apariții ale Laviniei Tatomir, fosta soție a actorului Adrian Pintea. Bruneta este seducătoare!

07.04.2021, 09:48
FOTO / Cele mai frumoase apariții ale Laviniei Tatomir, fosta soție a actorului Adrian Pintea. Bruneta este seducătoare!
FOTO / Cele mai frumoase apariții ale Laviniei Tatomir, fosta soție a actorului Adrian Pintea. Bruneta este seducătoare!

Lavinia Tatomir, fosta soție a regretatului actor Adrian Pintea, este o prezență seducătoare, oriunde își face apariția.

Lavinia Tatomir, cea care i-a fost parteneră de viață celebrului actor Adrian Pintea, este o apariție discretă, dar extrem de rafinată. Bruneta arată foarte bine și este într-o formă fizică de invidiat, după cum se poate vedea și din fotografiile pe care aceasta le-a postat în mediul online.

Lavinia Tatomir locuiește în prezent în Craiova, unde lucrează ca medic specialist psihiatru la Spitalul Filantropia. Lavinia Tatomir a fost căsătorită cu regretatul actor Adrian Pintea, care a încetat din viață în data de 8 iunie 2007, din cauza unei septicemii. Din decembrie 2014, Lavinia Tatomir este căsătorită cu medicul Laurențiu Cârstea, alături de care are un mariaj foarte fericit și cu care formează un cuplu perfect.

Cum l-a cunoscut Lavinia Tatomir pe Adrian Pintea

Într-un interviu pe care l-a acordat cu ceva timp în urmă pentru revista Taifasuri, Lavinia Tatomir povestea cum l-a cunoscut pe regretatul actor Adrian Pintea. ”Ne-am întâlnit la 3 ianuarie 1997, în miezul iernii… Adrian a rămas fără voce… Mă văzuse la televizor şi îl fascinase darul meu (n.r. bioenergia) şi a dorit imediat să mă cunoască. Întâlnirea noastră a fost foarte stranie, asemeni unei regăsiri peste timp. Ne fascinam reciproc, de fapt! Când m-a cerut de soţie, tocmai împlinisem 20 de ani şi încă îi vorbeam cu dumneavoastră”, spunea aceasta.

„L-am întâlnit pe Adrian pe când aveam doar 16 ani, dar relaţia noastră sentimentală a început când împlinisem 20 de ani. Chiar la 2 septembrie 2000, de ziua mea de naştere, Adrian m-a sunat şi m-a cerut de soţie. Iniţial am crezut că a încurcat numărul de telefon şi că cererea în căsătorie îi era adresată altei femei. Nu puteam crede! Când m-am convins că este vorba despre mine, fără să mai stau pe gânduri, am spus „Da!” şi am fost fericită! Îl iubeam de copil! Mai târziu mi-a mărturisit că m-a iubit din prima clipă, că mă visa, că nu înţelegea ce i se întâmpla, că a aşteptat, tăcut, să împlinesc 20 de ani”, adăuga Lavinia Tatomir.

„Adrian tocmai mă ceruse de soţie, iar colegii tatălui meu m-au luat de-o parte discret şi m-au întrebat dacă sunt conştientă că pot rămâne văduvă la doar câteva luni după căsătorie. Dar eu am zis: „Nu, nu sunt pregătită, dar nici nu voi renunţa la Adrian doar pentru că e bolnav. Am să-mi asum responsabilitatea acestei căsnicii şi, împreună cu el, voi lupta să învingem boala. Faptul că Adrian va mai trăi un an, doi, trei, pentru mine e important.” Şi Adrian a mai trăit şapte ani…”, mai spunea ea.

FOTO: Facebook Lavinia Tatomir

citește și...