Aurelian Preda nu a murit de cancer! Dezvăluiri șocante despre solistul de muzică populară, la 3 ani de la decesul său. De ce suferea 

22.10.2019, 14:31
Aurelian Preda nu a murit de cancer! Dezvăluiri șocante despre solistul de muzică populară, la 3 ani de la decesul său. De ce suferea 
Aurelian Preda nu a murit de cancer!

Aurelian Preda nu a murit de cancer! Solistul de muzică populară a încetat din viață în urmă cu 3 ani. Din informațiile apărute atunci în presă, solistul ar fi murit din cauza cancerului la pancreas.

Avea doar 47 de ani.  În 2010 a fost diagnosticat cu cancer la colon, după ce anterior avusese un anevrism cerebral care l-a dus la moartea clinică.

Aurelian Preda nu a murit de cancer! Dezvăluiri șocante despre solistul de muzică populară

Acum, însă, bomba a explodat! Conform Wowbiz, Aurelian Preda nu a murit de cancer, ci din cauza septicemiei apărute în urma unei operații suferite la inimă.

Dezvăluirile șocante au fost făcute chiar de prietenul lui bun, Nicușor Iordan. Artistul de muzică populară a declarat că Aurelian Preda și-a făcut imediat testamentul când a aflat că are septicemie.

Din păcate, operația la inimă i-a grăbit sfârșitul! Lui Aurelian Preda i s-a montat un stent la inimă, însă la scurt timp de la operație s-a simțit destul de rău. Medicii l-au anunțat că operația s-a transformat în septicemie.

Nicușor Iordan a spus că acela a fost momentul în care Aurelian Preda și-a dat seama că va muri. A chemat de urgență un notar pentru a-i scrie testamentul.

“Aurelian mi-a zis: ‘M-au nenorocit cei de la București. Am făcut septicemie’. Evident, atunci m-am cutremurat pentru că știu și eu ce înseamnă lucrul ăsta.

Eu, să-l îmbărbătez, zic: ”stai liniștit, peste câte ai trecut tu… treci și peste asta”. Și el atunci a dat din cap și a spus ceva de genul că până aici a fost. Mai mult decât atât, am chemat și un notar să fac testament”, a povestit Nicușor Iordan, în documentarul ‘Aurelian Preda. Testament’, difuzat la Etno TV.

Aurelian Preda i-a lăsat fiicei adoptive toată averea. Anamaria Rosa Preda este singura moștenitoare a bunurilor cântărețului de muzică populară.

Nicușor Iordan i-a fost alături fetei până la vârsta de 18 ani. Cei doi se află acum în scandal, după ce adolescenta l-a acuzat că a abuzat-o sexual.

citește și...