FOTO / Cele mai frumoase apariții ale Corinei Dănilă. Prezentatoarea TV se ține bine la 49 de ani!

20.11.2021, 12:51
FOTO / Cele mai frumoase apariții ale Corinei Dănilă. Prezentatoarea TV se ține bine la 49 de ani!
FOTO / Cele mai frumoase apariții ale Corinei Dănilă. Are 49 de ani, dar nu îi arată!

Corina Dănilă este una dintre cele mai plăcute apariții din televiziune din țara noastră. Vedeta are 49 de ani și este la fel de fermecătoare ca în urmă cu ani, când abia se făcea remarcată pe micile ecrane.  Elegantă și rafinată, prezentatoarea de televiziune Corina Dănilă atrage imediat atenția asupra sa oriunde își face apariția.

Corina Dănilă este cunoscută de publicul larg din postura de prezentatoare de televiziune, dar și de actriță.

De-a lungul anilor, vedeta și-a cucerit fanii cu aparițiile sale.

Cele mai frumoase apariții ale Corinei Dănilă. Arată foarte bine

Fie că este vorba despre aparițiile la evenimente modene, pe scenă – în spectacole, la televiziune sau de ședințe foto, Corina Dănilă este o prezență care nu trece neremarcată.

 

 

Este o apariție rafinată și știe foarte bine să se pună în valoare. Fotografiile pe care vedeta le postează în mediul online se bucură de aprecierea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Corina Dănilă a fost căsătorită și are o fată

Vedeta de televiziune Corina Dănilă a fost căsătorită, în urmă cu mulți ani, cu un prezentator de știri care a lucrat la Pro TV – Valentin Moraru. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Corina Dănilă lucra și ea la Pro TV. Cei doi au divorțat în anul 1999. “L-am cunoscut pe sotul meu la PRO TV. M-a pacalit Valentin Moraru, care prezinta stirile din sport, si m-a luat de nevasta. Dar cred ca l-am pacalit si eu pe el…”, spunea Corina Dănilă într-un interviu. Ulterior, Corina Dănilă a trăit o poveste de iubire cu omul de afaceri Peter Imre, relația lor de la acea vreme fiind intens mediatizată.

Corina Dănilă este mama unei fete adolescente, pe nume Rianna, care are 17 ani. Rianna este fruct al relației pe care prezentatoarea de televiziune a avut-o cu pilotul Norris Măgeanu, de care s-a despărțit în urmă cu ani.  Într-un interviu pentru revista Unica, din urmă cu ceva timp, Rianna a făcut declarații despre relația cu mama sa, Corina Dănilă.

”Mă bucur că o pot considera pe mama prietenă, pot vorbi cu ea despre orice, mă ascultă, mă sfătuiește și, în același timp, mă simt liberă. Încercăm mereu să ne facem timp pe care să-l petrecem împreună și cel mai mult ne place să ne uităm la un film bun”, spunea ea.

”Pentru mine, mama mea este doar mama, nu o persoană publică. Din clasa întâi am mers la o școală de stat și întotdeauna mama m-a tratat ca pe un copil obișnuit. E adevărat că a fost decizia mamei să nu mă expuna în mass-media, iar eu am fost total de acord. Sunt activă pe rețelele de socializare, dar am grijă la ce postez”, adăuga Rianna.

citește și...