FOTO / Cele mai fierbinți apariții ale Elenei Ionescu la plajă. Face furori cu formele ei voluptuoase

19.07.2020, 09:11
FOTO / Cele mai fierbinți apariții ale Elenei Ionescu la plajă. Face furori cu formele ei voluptuoase
FOTO / Cele mai fierbinți apariții ale Elenei Ionescu la plajă. Face furori cu formele ei voluptuoase

Cântăreața Elena Ionescu este o apariție fierbinte de tot la mare. Artista atrage toate privirile cu formele ei apetisante.

Elena Ionescu este posesoarea unui trup cu forme voluptuoase, care atrag imediat atenția. Atunci când se etalează în costum de baie, cântăreața face furori pe plajă. Are un decolteu înnebunitor, picioare foarte frumoase și tonifiate și un posterior ferm și bombat.

Fotografiile cu vedeta în costum de baie adună like după like pe contul de socializare al acesteia, așa cum s-a întâmplat și cu cea mai recentă imagine de la mare.

În fotografia respectivă, Elena Ionescu poartă un costum de baie din două pise, de culoare verde, care îi vine perfect.

”Soarele e una dintre sursele mea de energie! Mă încarcă la fel ca și o baterie?!”, a notat Elena Ionescu în dreptul fotografiei.

”Ești minunată”, ”Să te strângă cineva în brațe că ești frumușică”, ”Ești superbă”, ”Ești frumoasă”, au lăudat-o internauții.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Elena Ionescu a câștigat competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune Kanal D. Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori. În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanul și Iancu Sterp.

Ce spune Elena Ionescu despre fostul soț

Cântăreața Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul. Artista a explicat, într-un interviu, în ce relații a rămas cu cel care i-a fost partener de viață.

”Amiabile. Sper să nu ne deranjăm niciodată vieţile. În afară de grija pe care i-o purtăm fiului nostru, între noi nu mai există nimic şi nu va mai exista niciodată. Îi doresc să fie sănătos, pentru că este tatăl copilului meu”,a declarat Elena Ionescu.

citește și...