FOTO / Cel mai sexy costum de baie purtat de Anda Adam. Artista, mai incitantă ca niciodată!

22.06.2021, 10:17
FOTO / Cel mai sexy costum de baie purtat de Anda Adam. Artista, mai incitantă ca niciodată!
FOTO / Cel mai sexy costum de baie purtat de Anda Adam. Artista, mai incitantă ca niciodată!

Anda Adam și-a încântat fanii cu o fotografie în care apare într-un costum de baie foarte sexy.

Cântăreața Anda Adam a fost recent într-o vcacanță în Antalya, Turcia. Pe contul său de socializare, vedeta a postat mai multe fotografii din vacanța petrecută peaste hotare. Într-una dintre imagini, Anda Adam este mai incitantă ca niciodată. Aceasta și-a etalat trupul cu forme voluptuoase într-un costum de baie foarte sexy, din două piese, de culoare argintie.


Internauții au fost încântați de apariția Andei Adam, pe care au complimentat-o pentru felul în care arată.  ”Minunată”, ”Ești numărul 1… ești superbă”, ”Ți-ai croit un copr de milioane”, ”Cea mai tare”, ”Superbă Anda… încântătoare și delicată… perfecțiune și rafinament”, ”realizezi cât ești de invidiată și de dorită?”, ”Ești numărul 1”, ”Bombă”, ”Super frumoasă”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Ești bombă sexy când ai așa corp frumos”, ”Eșțti foarte frumoasă și foarte sexy”, ”Ce costum superb”, ”Atât de fierbinte”, i-au transmis internauții Andei Adam.

Obsesia Andei Adam

Anda Adam este obsedată ca manichiura și pedichiura ei să fie impecabile.  Artista a afirmat că atunci când merge la salonul de înfrumusețare este foarte greu de mulțumit.

„Am niște obsesii în ceea ce privește unghiile de la mâini și de la picioare care mereu trebuie să fie impecabile și mereu aceeași ojă de la mâini trebuie să fie și la picioare. Sunt un client foarte greu de mulțumit. Deci la mine nu poți decât să-ți dai lucrarea de doctorat, e greu. Eu mai văd fete care sunt în practică, puțin mai la început și dacă eu pic la ele le văd cum încep să transpire. Sunt un client greu pentru că sunt perfecționistă pentru că am anumite fixații”, a declarat Anda Adam de curând.

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. În plan personal, Anda Adam  este căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin.

citește și...