FOTO. „Cea mai sexy atletă din lume”, carieră în televiziune. Cum arată sportiva

06.05.2022, 19:33

„Cea mai sexy atletă din lume” Alica Schmidt ia o pauză de pe pista de alergare pentru a-și face o carieră în televiziune. Sportiva în vârstă de 23 de ani urmează să apară în serialul de televiziune german „Cine știe așa ceva?”

În timp ce Alica își inspiră altfel cei 2,8 milioane de urmăritori de pe Instagram cu fotografii din cantonamentul din Tenerife sau pozează în modelul mega-sportiv cu o siluetă de vis, sportiva a postat marți imagini de la filmarea emisiunii TV.

Schmidt și-a anunțat debutul TV pe rețelele de socializare, postând știrea celor 2,8 milioane de urmăritori pe Instagram. Pe lângă faptul că este cunoscută pentru abilitatea ei atletică și pentru aspectul ei frumos, tânăra de 23 de ani și-a arătat acum inteligența atunci când a apărut în emisiune.

”Cea mai frumoasă atletă din lume” a luat o pauză de la sport

Fanii vor vedea apariția de debut TV a alergătorului german mai târziu în această vară, când emisiunea va fi difuzată pe 7 iunie.

Într-o declarație lansată după omisiunea ei în vara trecută, Schmidt le-a mulțumit fanilor săi pentru „dragostea și sprijinul” pe care le-a primit în timpul eforturilor sale de a realiza configurația olimpica.

Alica Schmidt a participat la Campionatele Naționale de atletism din Germania

Schimdt a fost dezamăgită după ce nu a fost inclusă în echipa olimpică a Germaniei pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo care au avut loc vara trecută.

După dezamăgirea din vară, Schimdt a luat o pauză, însă nu a încetat nicio clipă să se antreneze din greu.

Alica Schmidt a participat la Campionatele Naționale de atletism din Germania, însă gândurile i-au zburat către poporul ucrainean, greu încercat în această perioadă.

Sportiva a obținut un nou record personal în proba de 400 metri și a cucerit medalia de argint la Campionatele Naționale, dar nu s-a putut bucura pe deplin de aceste rezultate, din cauza războiului pornit de Rusia în Ucraina. Alica Schmidt a transmis un mesaj emoționant, care a adunat peste 300.000 de aprecieri.

”În aceste vremuri, nu pot pretinde că performanțele mele sunt tot ce contează. Sunt foarte tristă când mă gândesc la situația actuală din Ucraina. Gândurile mele se îndreaptă către toți cei afectați. Să lăsăm istoria să ne învețe o lecție, nu să o repetăm. Vă rog, opriți războiul”, a scris Alica Schmidt pe contul său de Instagram.

Cine este Alica Schmidt

Acum că știm că este considerată „cea mai sexy atletă din lume”, există încă mai multe la această femeie. Schmidt a fost un alergător competitiv de mulți ani. Ea a terminat pe locul al doilea la Campionatele Europene de Atletism sub 20 de ani din 2017, luând acasă argintul. Schmidt a câștigat bronzul la Campionatele Europene U-23 din 2019. Interesul principal al lui Schmidt este sportul, dar sportiva are și reputația pentru promovarea sănătății și a bunăstării.

Sportiva colaborează cu o serie de companii alimentare germane, printre care Frosta și Food Spring, care este specializată în nutriție sportivă ecologică. Când programul ei încărcat îi permite, îi place să mănânce sănătos și să gătească. Schmidt, un pasionat de călătorii, a lucrat și cu SANTE Naturkosmetik și alte firme de hoteluri, frumusețe și modă.

citește și...