FOTO. Atleta Gloria Murillo. Cum arată noul ”înger” al brandului de lenjerie pentru femei Victoria’s Secret

20.03.2022, 23:24

Gloria Murillo este o tânără atletă mexicană în vârstă de 26 de ani. De mică s-a remarcat prin performanța pe pistele de atletism. Ea a decis să participe la Exalton Mexico. Un program pus la punct de competiții sportive în care mai mulți sportivi trebuie să-și demonstreze abilitățile și în care Murillo s-a clasat pe poziția a patra.

Gloria Murillo este originară din San Luis Potosí, dar în prezent locuiește în Nuevo León. Gloria del Carmen Murillo Muñoz, este recunoscută pentru performanța ei în atletism și gimnastică. Cu toate acestea, ea își face drum și în lumea modelingului la doar 26 de ani.

În acești ani pe micul ecran, tânăra sportivă a făcut mai multe meserii ca model de fitness. Cu toate acestea, niciodată până acum nu a avut ceva la nivelul noului proiect profesional. Murillo va fi noul înger al prestigioasei firme americane de lenjerie pentru femei Victoria’s Secret.

Gloria Murillo a devenit noul ”înger” al brandului Victoria’s Secret

Acest lucru a fost anunțat celor peste 630.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram: „Ma bucur să anunț colaborarea mea cu Victoria’s Secret! Mă alătur ca ambasador și nou Angelita a VS. SAU visez să lucrez cu un brand care dă putere femeilor din întreaga lume”, a scris el lângă două fotografii cu brandul.

De asemenea, Murillo este un antreprenor de succes. Modelul mexican deține o companie de impresariat în lumea atletismului.

Spre deosebire de Gloria Murillo, Alica Schmidt, considerată ”cea mai frumoasă atletă din lume” de către presa britanică, a cochetat la rândul său cu podiumurile de modă, însă a declarat răspicat că pune cariera sportivă mai presus de orice.

”Nu voi minți, nu sunt mulțumită de evoluțiile mele anul acesta. Am muncit mai mult ca oricând, zi de zi, mi-am depășit limitele la fiecare antrenament și am făcut atâtea sacrificii. Nu a fost un an ușor, mai ales cu infecția mea cu COVID-19, dar și cu ruptura de ligamente, dar totuși știu de ce sunt capabilă.

Îmi este ‘foame’ de performanță. Acum, voi face o pauză, dar aștept cu nerăbdare să revin când voi fi proaspătă și gata să mă antrenez din nou la intensitate maximă”, a spus Alica Schmidt, după participarea la JO 2020.

Gloria Murillo și-a denunțat fostul iubit pentru violență

În cadrul Zilei Internaționale a Femeii de 8 martie, Gloria Murillo s-a alăturat miilor de femei care au declarat că au fost victime ale violenței.

Sportiva și modelul l-a acuzat pe fostul ei iubit, Alejandro Zavala Noyola, de violență fizică și psihologică în timpul și după ce a fost un cuplu.

„După ce am trăit o perioadă chinuită și cu frică, vreau să-l denunț public pe Alejandro Zavala Noyola pentru că a exercitat violența fizică și psihologică care m-a afectat de-a lungul vieții”.

Cu plângerea ei, Gloria Murillo a spus că dorește să motiveze mai multe femei să raporteze și să protejeze mai multe femei de violența de gen.

„Nu ne naștem niciodată pregătiți să experimentăm acest tip de act și este mult mai dificil să avem curajul să vorbim.”

citește și...