FOTO / Cea mai provocatoare apariție a Andreei Bănică. Rochia cu care a făcut senzație!

11.08.2020, 10:30
FOTO / Cea mai provocatoare apariție a Andreei Bănică. Rochia cu care a făcut senzație!
FOTO / Cea mai provocatoare apariție a Andreei Bănică. Rochia cu care a făcut senzație!

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 42 de ani, a făcut senzație cu o ținută extrem de decupată în partea din față. Comentariile au apărut instant pe contul de socializare al vedetei.

Andreea Bănică este una dintre cele mai sexy vedete de pe scena artistică din România. Posesoarea unui trup  cu forme foarte bine conturate, cântăreața face furori cu fiecare apariție a sa.

Într-una dinte cele mai recente fotografii pe care le-a postat pe rețelele de socializare, Andreea Bănică apare îmbrăcată într-o rochie vaporoasă și exptrem de decupată în partea din față, pe sub care pare că nu poartă lenjerie intimă.

Apariția vedetei a stârnit un val de comentarii pe internet.

”Dacă ai așa un corp”, ”feminitatea nu e pentru toată lumea. Superbă”, ”Ăștia care tot comentați vai nu ai chiloți, sunt și chiloți fără cusătură, invizibili”, ”Ce contează câți copii are atât6a timp cât corpul îi permite?”, ”Ești superbă din cap până-n picioare”, ”Frumusețe mare”, ”Arăți foarte bine”, ”Ești minunatăp”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Frumoasă rău”, ”O femeie foarte stilată, modernă”, ”Ești spectaculoasă”, ”A întrecut măsura de data asta, dar e superbă”, ”Arată super bine”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Andreea Bănică e familistă convinsă

Andreea Bănică este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016. Fetița vedetei, Sofia, a împlinit 11 ani anul acesta.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 23 de ani, iar anul acesta, în luna iunie, au sărbătorit 12 ani de căsnicie. Cei doi se înțeleg perfect, iar Andreea Bănică a mărturisit că are o relație foarte bună și cu părinții soțului său.

„Ce relație ai cu socrii? Nu te pun la treabă? Știi cum e în general cu soacrele”, a întrebat-o recent un internaut pe Andreea Bănică.

„Avem o relație foarte frumoasă, pentru că este o relație de foarte mulți ani. Nu mă pun la treabă că muncesc eu destul”, a venit imediat răspunsul artistei.

citește și...