FOTO / Cea mai neașteptată ipostază în care s-a lăsat fotografiată Jojo. ”Frumoasă ca un trandafir…”

09.12.2020, 12:29
FOTO / Cea mai neașteptată ipostază în care s-a lăsat fotografiată Jojo. ”Frumoasă ca un trandafir...”
FOTO / Cea mai neașteptată ipostază în care s-a lăsat fotografiată Jojo. ”Frumoasă ca un trandafir...”

Jojo a postat pe contul său de socializare o fotografie în care apare într-o ipostază neașteptată. Fanii au fost încântați să o vadă astfel.

Jojo s-a lăsat fotografiată într-un ciubăr în care făcea baie, ipostaza fiind una plină de senzualitate.Visez la ciubărul asta…. O să visez la el toată noaptea!?, a notat vedeta în dreptul fotografiei.

Ipostaza în care s-a afișat Jojo i-a încântat pe fanii acesteia, care i-au făcut numeroase complimente pentu felul în care arată. ”Frumos”, ”Wow! Supernă”, ”Ești frumoasă”, ”Frumoasă ca un trandafir…”, ”Ești o frumusețe”, ”Frumoasa mea…”, i-au transmis internauții lui Jojo.

Formează un cuplu cu Paul Ipate de șase ani

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, este o cunoscută artistă din țara noastră.

Vedeta are doi copii –  un băiețel, Achim, din primul mariaj, și o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

În data de 13 iulie 2020, Jojo și partenerul ei de viață, Paul Ipate, au aniversat șase ani de relație, o relație despre care spune că este și mai consolidată.

Jojo, despre statutul de vedetă de la începutul anilor 2000

Jojo, care este prezentă păe micile ecrane de foarte mulți ani, a explicat într-un interviu cum era statutul de persoană publică la sfârșitul anilor ’90 și începutul anilor 2000.

”Lucrurile erau foarte bine definite şi împărțite. Deveneai cunoscut pentru abilitățile tale, pentru talentul tău, pentru realizările tale profesionale. Nu exista mediul online, nu existau atâtea televiziuni. Primeam saci de scrisori de la cei care mă iubeau, mai ales în perioada TVR, când am prezentat emisiunea pentru copii „Kiki Riki Miki. Exista un echilibru bun între însemnătatea unei persoane publice şi realizările sale”, a afirmat actrița.

”Practic, nu puteai deveni persoană publică dacă nu ştiai cu adevărat să faci ceva, dacă nu aveai pregătirea necesară pentru asta. Oamenii publici nu erau atât de numeroşi. Conceptul de vedetă era complet diferit. O vedetă era un profesionist într-un domeniu bine conturat. Nu puteai trişa drumul tău către acel statut. Trebuia să fii extrem de bine pregătit şi să şi dovedești asta. Acum, Instagramul este suprasaturat de profile în a căror descriere există termenul de „public person. Pur şi simplu s-au schimbat valorile şi însemnătatea tuturor lucrurilor, e o altă industrie. Schimbarea însă este mereu necesară. Fără ea nu poate exista evoluție”, a completat ea.

citește și...