FOTO. Cea mai faimoasă jucătoare de volei din lume. „Câștig de 50 de ori mai mult decât din volei”

11.10.2022, 20:30

Key Alves a devenit celebră ca jucătoare profesionistă de volei în Brazilia natală, dar bomba-sexy braziliană a ajuns la celebritate pe OnlyFans. Uimitoarea bombă braziliană Key Alves a dezvăluit că “ea câștigă de 50 de ori mai mult pw OnlyFans” decât concurând ca jucătoare profesionistă de volei. Alves a devenit celebră în ultimii ani ca vedetă sportivă în țara sa natală, Brazilia.

Jucătoarea braziliană de volei Key Alves, cunoscută ca fiind cea mai faimoasă jucătoare de volei din lume, a petrecut ani de zile acumulând 5,1 milioane de urmăritori pe Instagram și a dezvăluit într-un interviu recent că aderarea la OnlyFans a fost uriașă pentru contul ei bancar.

Vedeta de pe Instagram, în vârstă de 22 de ani, a declarat pentru Globo Esporte că salariul de voleibalist profesionist nu se compară cu banii pe care îi încasează lunar de pe urma serviciului de abonament.

„Câștig de 50 de ori mai mult decât din volei”

“Intru în al treilea an într-o echipă profesionistă de volei și mă consider un atlet profesionist, dar lucrurile în afara terenului au început să crească foarte mult pentru mine. Așa că am început să acord mai multă atenție acestei cariere secundare”, a declarat pentru Globo Alves, care joacă pe postul de libero la Osasco Volleyball Club din Sao Paulo, Brazilia.

“Fie că îmi place sau nu, astăzi este cel mai mare venit al meu. Câștig de 50 de ori mai mult decât din volei, pentru că prețul lunar de 16 euro este fix.”

“De la o vârstă fragedă, le-am spus mereu părinților mei că vreau să fiu cunoscută în întreaga lume”

“Fotografiile pe care le postez pe pagina mea OnlyFans sunt în totalitate destinate unor sesiuni “ușoare” și profesionale. Nu există nuditate sau ceva de genul ăsta. Oricine caută acest lucru pe profilul meu nu va găsi”, a adăugat ea.

Alves este cea mai urmărită jucătoare profesionistă de volei de pe planetă atunci când vine vorba de social media, iar brazilianca a dezvăluit că faima mondială este ceva ce și-a dorit întotdeauna să obțină.

Pentru Marca, ea a declarat: “De la o vârstă fragedă, le-am spus mereu părinților mei că vreau să fiu cunoscută în întreaga lume”.

 

citește și...