FOTO. Cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume. Sportiva este criticată de bărbați

11.04.2022, 23:51

Gabriella Howell este considerată de mulți ca fiind cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume. Se pare că frumusețea i-a adus  mai multe probleme decât beneficii. ”Mulți spun că sunt aleasă în echipă doar pentru modul în care arăt”.

Gabriella Howell joacă pentru echipa de fotbal feminin Sutton United, care ocupă în prezent locul secund în campionatul Angliei.

Gabriella Howell, în vârstă de 22 de ani, joacă fotbal de când era mică și în prezent joacă pentru Sutton United FC – dar, deși îi place jocul, este îngrozită de haterii care nu știu nimic despre asta.

Cum a început totul

Gabriella (Gabby) Howell, din Bromley, în sud-estul Londrei, joacă fotbal de când avea aproximativ opt ani.

”Am avut trei frați mai mari care jucau cu toții fotbal și obișnuiam să merg la antrenamentele lor tot timpul”, a povestit Gabriella Howell. pentru The Mirror.

Într-o zi, era alături de mama ei și-și urmărea frații jucându-se într-un meci de la școală, când un antrenor de la o echipă de fete a fugit la ea.

”Mulți spun că sunt aleasă în echipă doar pentru modul în care arăt”

Gabriella s-a făcut remarcată prin calitățile sale fizice. Sportiva este foarte deranjată de comentariile pe care le primește în online. Unii bărbați o critică și îi spun că joacă doar pentru că arată foarte bine, iar alții îi trimit mesaje cu tentă erotică.

”Pe TikTok, mulți spun că sunt aleasă în echipă doar pentru modul în care arăt. Mă întreabă de ce am ieșit din bucătărie, îmi spun că fac un sport de bărbați.

Bărbații îmi transmit că sunt excitați de fotografiile mele cu mine jucând fotbal. Dar dacă îmi etichetez clubul în postare, atunci este jenant.

Eu cred că poți să le faci pe ambele, poți juca fotbal, dar poți purta și tocuri înalte. Asta e, nu toată lumea te va plăcea. Trebuie să reziști”, a precizat Gabriella Howell pentru Mirror.

citește și...