FOTO / Ce trup afișează Ramona Gabor! Siluetă fără reproș

17.05.2022, 10:40
FOTO / Ce trup afișează Ramona Gabor! Siluetă fără reproș
FOTO / Ce trup afișează Ramona Gabor! Siluetă fără reproș

Ramona Gabor, în vârstă de 33 de ani, și-a impresionat fanii din mediul online cu felul în care arată și se menține în formă. Sora cea mică a Monicăi Gabor a publicat pe contul său de socializare două fotografii în care apare îmbrăcată sport, ținuta punându-i foarte bine în valoare silueta fără reproș și formele foarte bine conturate.

Ramona Gabor atrage imediat atenția oriunde își face apariția.

Aceasta și-a surpins admiratorii din  mediul online cu două fotografii în care își etalează silueta în timp ce face sport.

Ce trup afișează Ramona Gabor!  ”Semeni foarte mult cu Monica aici”

În imaginile postate pe contul său de socializare, Ramona Gabor apare în colanți și o bustieră de culoare albă, ținuta punându-i foarte bine în valoare trupul fără cusur.

”Semeni foarte mult cu Monica aici”, ”Frumoasă și deșteaptă”, ”Frumos”, ”Superbă”, i-au transmis Ramonei Gabor cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Ramona Gabor, despre viața sa din Dubai

Ramona Gabor a făcut dezvăluiri despre viața și cariera sa în Dubai, acolo unde este stabilită de foarte mulți ani. Ramona Gabor, sora mai mică a Monicăi Gabor, este stabilită de foarte multă vreme în Dubai, acolo unde a reușit să-și facă o viață așa cum își dorea. Despre  viața sa departe de țară a făcut Ramona Gabor declarații într-un interviu pentru click.ro.

”Am avut începuturi modeste, însă acum simt că da, am tot ceea ce îmi trebuie în Dubai, mi-am cumpărat propriul apartament, am afacerea mea, am un nume aici, sunt conectată suficient de bine pentru a îmi dezvolta afacerea, nu cred că-mi mai trebuie nimic din punct de vedere financiar, însă din punct de vedere emoţional probabil singurul lucru care ar lipsi acum este un partener de viaţă şi o familie, dar nu cred că sunt pregătită momentan pentru acest pas în viaţa mea”, a declarat Ramona Gabor.

citește și...