FOTO / Ce surpriză i-a făcut Alin Oprea iubitei sale, Medana, de Ziua Îndrăgostiților. ”M-a trezit și m-a rugat să fac bagajele”

15.02.2022, 13:31
FOTO / Ce supriză i-a făcut Alin Oprea iubitei sale, Medana, de Ziua Îndrăgostiților. ”M-a trezit și m-a rugat să fac bagajele”

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a luat prin surpindere iubita, Medana, de ziua Îndrăgostiților. Cei doi au petrecut pe cinste de Sfântul Valentin. Medana a dat detalii despre surpriza pe care i-a pregătit-o Alin Oprea. ”M-a trezit și m-a rugat să fac bagajele”, a povestit Medana la un post de televiziune.

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a găsit liniștea alături de actuala sa iubită, Medana, după separarea de Larisa, fosta sa soție. Din mariajul cu Larisa Uță, Alin Oprea are doi copii, Melissa și Adrian, însă după divorț relația acestora s-a deteriorat. Medana, actuala iubită a lui Alin Oprea are și ea doi copii, Daria și Darius. Procesul de separare oficială dintre Alin Oprea și fosta soție, Larisa, s-a încheiat, în vara anului trecut.

Alin Oprea i-a pregătit o surpriză de proporții iubitei sale, Medana, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Cei doi au petrecut în doi la Colibița, în jdețul Bistrița-Năsăud. Medana a dat detalii, la România TV, despre surpriza pe care i-a pregătit-o Alin Oprea. Artistul a postat pe contul său de socializare numeroase fotografii în care apare alături de iubita lui în cele mai romantice ipostaze.

Ce surpriză i-a făcut Alin Oprea iubitei sale, Medana, de Ziua Îndrăgostiților. ”Să nu suspectez faptul că a doua zi va urma să plecăm undeva”

”Am avut parte de un weekend spectaculos, plin de liniște și frumusețe. Alin mi-a făcut o surpriză de proporții fară să bănuiesc ceva, deși eu pregătisem la rândul meu o surpiză pentru luni. Vineri seara, am stat linsitiți acasă și am vizionat un film, iar el a comandat pizza, astfel încât să nu suspectez faptul că a doua zi va urma să plecăm undeva. Sâmbătă dimineața m-a trezit și m-a rugat să fac bagajele că plecam la drum cu căței cu tot. Nu a vrut să îmi spună unde, dorindu-și să mă surprindă, ca de fiecare dată. A și reușit, de altfel, pentru că locația aleasă a fost una de vis, la o pensiune superbă la Colibița, unde te deconectezi total și trăiești cu intensitate fiecare moment petrecut acolo. Peisajele pitorești și preparatele delicioase ne-au încântat simțurile”, a povestit Medana pentru sursa mai sus-menționată.

”Noi nu avem nevoie de o zi specială pentru a sărbători dragostea. Facem asta cu bucurie în fiecare zi. Mă bucur și sunt recunoscătoare pentru surpriza oferită, dar mai ales pentru faptul că am parte de un bărbat romantic care mă răsfață mereu. Așteaptăm cu nerăbdare să plecăm în Spania, unde Alin va avea o serie de concerte, ne vom revedea cu prieteni dragi și vom petrece pe cinste”, a completat iubita lui Aln Oprea.