FOTO / Ce siluetă afișează Nicole Cherry după ce a născut. Cum și-a recăpătat foma fizică

27.05.2022, 10:48
FOTO / Ce siluetă afișează Nicole Cherry după ce a născut. Cum și-a recăpătat foma fizică
FOTO / Ce siluetă afișează Nicole Cherry după ce a născut. Cum și-a recăpătat foma fizică

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, a devenit mămică pentru prima oară la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut. Cântăreața, în vârstă de 23 de ani, a adus pe lume o fetiță pentru care a ales numele Anastasia. Vedeta și-a recuperat silueta foarte rapid după naștere, iar acum afișează un  trup cu forme foarte bine conturate.

Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima oară. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta. Nicole Cherry a născut în data de 27 noiembrie 2021. Vedeta a adus pe lume o fetiță pentru care a ales numele Anastasia.

În data de 19 mai 2022, Nicole Cherry s-a cununat civil cu iubitul ei, Florin Popa, dar cei doi și-au creștinat și fetița. La eveniment, Nicole Chery a strălucit. A purtat ținute extrem de elegante, care i-au pus foarte bine în valoare formele.

Ce siluetă afișează Nicole Cherry după ce a născut. ”Nu fac abuz din nimic sau cu nimic”

Nicole Cherry a reușit să dea jos kilogramele acumulate în perioada sarcinii și acum arată mai bine ca oricând. Artista a explicat, pentru click.ro, cum a reușit să-și recapete silueta după naștere.

”Și înainte, dar și în timpul sarcinii, am avut grijă cum și ce anume mănânc. Mi-am respectat programul de alimentație sănătoasă cu care eram obișnuită, iar după ce am născut doar mi-am continuat stilul sănătos. Sunt destul de conștiincioasă mai ales că imaginea este întru totul importanta. Cu Maria Rece, antrenoarea mea, am reînceput programele de exercitii, care m-au ajutat să revin la formele de dinainte de sarcina. Oricum, nici în timpul sarcinii, nu am luat foarte multe kilograme, ci doar cele normale. Mai fac și ședințe de remodelare corporală cu masaj cu bambus, cu Dan Bujor, care îmi completează partea de antrenamente fizice. În rest, mănânc sănatos, nu fac abuz din nimic sau cu nimic”, a detaliat vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

Ce spune Nicole Cherry despre al doilea copil

Cântăreața a vorbit despre eventualitatea de a deveni din nou mămică. Artista a mărturisit că își dorește doi copii.

”Cu siguranță o să am doi copii sau trei, dacă am un băiat am zis că nu o să mai fac, dar dacă nu o să am un băiat a doua oară, poate o să mai încerc și o să mai fac și al treilea copil. Dar, dacă voi avea băiat și fată, clar mă voi opri la doi. Asta dacă-mi iese din a doua oară, să fie băiat”, a declarat Nicole Cherry într-un interviu.

citește și...