FOTO. Ce s-a ales de câștigătoarele Miss Univers. De la căsătorii cu politicieni sau cu membrii ai echipei Manchester United, viețile vedetelor s-au schimbat radical

06.08.2022, 18:12

Este cel mai mare concurs de frumusețe din lume, care transformă peste noapte oameni anonimi în vedete internaționale. O serie de fețe celebre au ieșit din competiția Miss Universe, care atrage în mod regulat 500 de milioane de spectatori și care se desfășoară de 70 de ani. Săptămâna aceasta, câștigătoarea din 2004, Jennifer Hawkins, a fost catalogată ca fiind “abia recognoscibilă” pe coperta unei reviste pentru bărbați, Ralph, care a reapărut.

Un utilizator a spus că fotografia a fost făcută în timpul “erei de aur a Photoshop-ului“, iar un altul a adăugat că a fost “înainte de a se folosi materiale de umplere a buzelor, de a se umbri sprâncenele și de Botox”.

În vârstă de 38 de ani, care a fost gazda emisiunii Australia’s Next Top Model, nu a respins acuzațiile de chirurgie estetică și nu este singura câștigătoare care s-a schimbat de la momentul încoronării.

Ce s-a întâmplat cu alte câștigătoare Miss Univers

De la a deveni vedete de reality TV la a se căsători cu politicieni și câteva schimbări surpriză în carieră, vă dezvăluim ce s-a întâmplat mai departe cu alte câștigătoare Miss Univers.

S-a căsătorit cu fostul președinte

Cecelia Bolocco a devenit prima femeie din Chile care a câștigat Miss Univers în 1987, după ce a învins alte 67 de concurente.

În urma acestui succes, a început să lucreze ca jurnalistă TV pentru versiunea spaniolă a CNN și a prezentat alte emisiuni de lifestyle. Munca sa, în vârstă de 57 de ani, a determinat-o să îi ia un interviu fostului președinte argentinian Carlos Menem, care a condus țara timp de 10 ani, până în 1999.

Cecelia s-a îndrăgostit de fostul politician, care era cu 35 de ani mai în vârstă decât ea – s-au căsătorit în 2001 și l-au avut pe fiul Maximo doi ani mai târziu. Din păcate, cuplul s-a despărțit în 2007 și a divorțat oficial în mai 2011.
Ea are acum un nou logodnic, Pepo Daire. Cecelia este director al unei fundații de îngrijire. Ea a lipsit recent de la un eveniment după ce a contractat Covid-19.

Descoperirea tatălui mort

Oxana Fedrova, din Rusia, s-a înscris la o academie de poliție când era adolescentă, înainte de a-și urma visul de a deveni model.

În 2002 a câștigat Miss Univers, dar 119 zile mai târziu a fost detronată – și până în prezent nu se știe ce s-a întâmplat.

Anterior, s-a spus că Oxana ar fi însărcinată, lucru pe care ea l-a negat, susținând că a renunțat la post din motive personale, inclusiv pentru a-și termina licența în drept. Ulterior, femeia în vârstă de 44 de ani a susținut că s-a datorat faptului că a fost umilită după ce a fost întrebată despre viața ei sexuală de către controversatul prezentator de radio american Howard Stern.

De atunci, Oxana a jucat în filme rusești și în emisiuni TV, inclusiv în Dancing With The Stars, și a avut o încercare eșuată de a deveni popstar.

În 2005, actrița a încercat să-și găsească tatăl, pe care nu-l mai văzuse de la vârsta de trei ani, dar a descoperit că acesta murise.

În timpul campaniei prezidențiale a lui Donald Trump din 2016, Oxana a ținut prima pagină a ziarelor pentru că s-a plâns că a fost interogată de jurnaliști, despre care a spus că voiau să îl defăimeze pe miliardar.

 

A respins faima de la Hollywood

Miriam Stevenson, acum în vârstă de 89 de ani, a fost prima americancă care a câștigat Miss Univers în 1954 și a fost încoronată Miss SUA la începutul aceluiași an.

Această victorie a ajutat-o să obțină un contract de film cu Universal Studios, însă a renunțat la Hollywood la scurt timp după aceea pentru a-și putea termina studiile.

După ce a absolvit Universitatea Lander din Carolina de Sud, a lucrat pentru programe de televiziune locale și l-a cunoscut pe soțul Donald Upon, cu care a avut doi copii.

 

Bollywood star

Lara Dutta a devenit faimoasă pentru că a obținut cel mai mare punctaj din istorie în cadrul unui concurs Miss Universe – obținând nota maximă 9,99 la proba costumului de baie și la interviul final, în anul 2000.

Doi ani mai târziu a apărut în primul ei film de la Bollywood, Arasatchi, iar un an mai târziu a câștigat premiul pentru cel mai bun debut feminin pentru filmul Andaaz, în ciuda faptului că vocea ei a fost dublată de o altă vedetă.

Mai târziu, Lara, născută în India, a dezvăluit că i s-a oferit un rol în franciza The Matrix, dar a fost nevoită să îl refuze deoarece mama ei era bolnavă.

Cariera de actriță în vârstă de 44 de ani a continuat să urce vertiginos – cel mai recent a interpretat rolul unui fost președinte al Indiei și apare adesea în emisiuni de discuții indiene.

 

Fostul soț al vedetei Angliei

Michelle McLean, născută în Namibia, a început să facă modelling la nivel internațional la vârsta de 13 ani, iar șase ani mai târziu, în 1992, a câștigat titlul de Miss Univers.

Ea a continuat să prezinte o serie de emisiuni TV și a devenit una dintre cele mai importante artiste de voce din Africa de Sud, urmărind în același timp și cauze caritabile.

În 1998, eforturile filantropice ale femeii în vârstă de 50 de ani au fost recompensate cu un premiu pentru întreaga carieră de către Organizația Miss Univers – deținută pe atunci de Donald Trump.

Michelle este căsătorită de nouă ani cu fostul portar al echipei Manchester United, Gary Bailey, care are și două selecții în echipa Angliei.

 

Vedeta concursului a devenit avocat

Rina Goder, născută în Israel, a fost încoronată Miss Univers în 1976, înainte de a lucra ca jurat pentru Miss Israel și de a scrie o carte despre concursuri.

De acolo a început să lucreze în domeniul relațiilor publice, unde și-a întâlnit soțul și a avut două fiice, înainte de a începe o facultate de drept în 1991.

În vârstă de 66 de ani, s-a specializat în dreptul familiei și, de la absolvirea masteratului, a apărut la o emisiune de televiziune oferind sfaturi juridice.

Vedeta suedeză de reality TV

Yvonne Ryding, din Suedia, a fost asistentă medicală și jucătoare de fotbal înainte de a câștiga Miss Univers în 1984.

După faima din lumea concursului, femeia în vârstă de 59 de ani a lucrat în domeniul modei și al îngrijirii pielii, precum și ca prezentatoare a unei emisiuni care a contribuit la selectarea participării națiunii sale la Eurovision.

La opt ani după ce a divorțat de soțul ei, actorul Kjell Bergqvist, în 1999, a participat la Let’s Dance – versiunea suedeză a emisiunii Strictly Come Dancing.

În 2018, Yvonne a apărut, de asemenea, în Farmen VIP – o versiune internațională a emisiunii britanice The Farm.

 

citește și...