FOTO. Ce s-a ales de Valentin Gane, bărbatul care i-a cucerit inima Danielei Crudu la ‘Burlăcița’! Este de nerecunoscut

09.08.2020, 13:18
FOTO. Ce s-a ales de Valentin Gane, bărbatul care i-a cucerit inima Danielei Crudu la 'Burlăcița'! Este de nerecunoscut
FOTO. Ce s-a ales de Valentin Gane, bărbatul care i-a cucerit inima Danielei Crudu la 'Burlăcița'! Este de nerecunoscut

În urmă cu cinci ani, Daniela Crudu a fost aleasă să ia parte la show-ului ‘Burlăcița’. La vremea respectivă, bruneta l-a ales pe Valentin Gane, bărbatul care a reușit să o cucerească din primele ediții ale emisiunii.

‘A fost batalia intre Valentin si Lucian. Cand am avut o intalnire cu amandoi, am facut o comparatie. Valentin a avut un sarm, mi-a facut cadou niste bilute de golf si a scris pe fiecare biluta, ‘daca promiti ca nu intarzii, o sa te astept toata viata’. M-a cucerit. Mi-a placut ca era foarte curajos. Nu ma sperie faptul ca a mai fost casatorit’, spunea Daniela Crudu, la scurt timp după terminarea emisiunii ‘Burlăcița’.

Daniela Crudu l-a ales pe Valentin Gane

După ce show-ul s-a terminat, Daniela și Valentin au format un cuplu pentru puțin timp, iar bruneta mărturisea că l-a plăcut foarte mult. Cu toate că are doi copii, Daniela Crudu a pus ochii pe Valentin, în defavoarea lui Pietro, celălalt bărbat care s-a luptat pentru inima vedetei.

Din nefericire, povestea lor de iubire s-a încheiat la fel de repede precum a început. La scurt timp, Valentin Gane s-a întors la fosta lui iubită și sunt împreună și acum. În plus, el s-a schimbat foarte mult de când nu a mai apărut la tv.

Se pare că fosta lui parteneră l-a iertat pentru aventura cu Daniela Crudu și a hotărât să îi mai dea o șansă. În prezent, Valentin Gane se iubește cu Alexandra, iar imaginile postate pe rețelele de socializare dovedesc acest lucru. Valentin și Alexandra sunt împreună din 2015 și sunt mai fericiți ca oricând.

De ce nu a rămas cu Daniela Crudu

Valentin Gane și Daniela Crudu au avut o relație de scurtă durată. Câștigătorul show-ului de la Antena 1 a decis să pună punct relației cu bruneta din cauza faptului că nu mai suporta să o vadă cum se expune în fața camerelor de filmat. În plus, tatăl Danielei Crudu ar fi presat-o să încheie relația cu Valentin.

‘Concurenta grea nu a fost la emisiune, ci acum. Viata bate filmul. Imi place de ea ca e foarte vesela, eu sunt la fel. Eu am mai fost casatorit de 3 ori. Prima nu se pune, din a doua casatorie am o fetita, sunt foarte mandru. Relatia nu a mers din cauza distantei. In a treia casniciei, nu am tinut pasul unul cu celalalt. A fost o femeie pe care am iubit-o, mi-a daruit un baiat. Eu m-as mai casatori inca o data daca se doreste. Acum am 33 de ani, nu ma mai grabesc. Prima oara cand am fost in genunchi si cu inelul in mana, a fost la emisiune’, spunea Valentin, într-o emisiune tv.

citește și...