Câți bani a încasat Daniela Crudu de la fostul iubit bătăuș! Fosta asistentă tv nu s-a lăsat până nu i-a luat și ultimul leu

13.04.2020, 19:26
Câți bani a încasat Daniela Crudu de la fostul iubit bătăuș! Fosta asistentă tv nu s-a lăsat până nu i-a luat și ultimul leu

Daniela Crudu și-a văzut moartea cu ochii în luna februarie a acestui an. Fosta asistentă tv a ajuns de urgență la spital, cu răni la nivelul feței, după ce a fost snopită în bătaie de iubitul croat.

Daniela și Seco Dubravko au avut o relație timp de un an. Bărbatul i-a aplicat o corecție brunetei care l-ar fi făcut gelos, într-un club din Capitală. Cruduța s-a ales cu nasul spart și câteva coaste fisurate

‘Dacă nu fugeam, mă omora. Am ochii lipiți de sânge, mă dor toate oasele’, mărturisea bruneta la vremea respectivă.

Câți bani a încasat Daniela Crudu de la fostul iubit bătăuș!

În urma loviturilor primite de la Seco, vedeta a stat internată în spital câteva zile. Din fericire, Daniela Crudu s-a recuperat total după bătaia încasată și nu a mai avut nevoie de o intervenție chirurgicală la față.

Cu toate acestea, Daniela Crudu nu l-a iertat total pe Seco Dubravko și l-a ‘scuturat’ de o sumă frumușică. Fosta asistentă tv nu a depus plângere împotriva bărbatului de origine croată, însă l-a obligat să îi plătească spitalizarea și a obținut un ordin de restricție pentru ca acesta să nu se apropie de ea.

În plus, Daniela nu s-a lăsat ușor înduplecată, iar acum s-a aflat și suma exactă pe care croatul i-a plătit-o brunetei pentru ca aceasta să șteargă totul cu buretele. Conform impact.ro, Seco Dubravko i-a dat acesteia 7.000 de euro în total pentru a-și face operația de rinoplastie.

‘Nu s-a operat pentru că nu a fost nevoie, dar banii i-a luat. Ea a zis că dacă tot a mâncat bătaie, barem să se aleagă cu ceva. Și dacă făcea plângere la poliție ce? Nu pățea nimic’, au povestit surse din anturajul Danielei Crudu pentru sursa citată mai sus.

citește și...