Câți bani a încasat Daniela Crudu de la fostul iubit bătăuș! Fosta asistentă tv nu s-a lăsat până nu i-a luat și ultimul leu

13.04.2020, 19:26

Daniela Crudu și-a văzut moartea cu ochii în luna februarie a acestui an. Fosta asistentă tv a ajuns de urgență la spital, cu răni la nivelul feței, după ce a fost snopită în bătaie de iubitul croat.

Daniela și Seco Dubravko au avut o relație timp de un an. Bărbatul i-a aplicat o corecție brunetei care l-ar fi făcut gelos, într-un club din Capitală. Cruduța s-a ales cu nasul spart și câteva coaste fisurate

‘Dacă nu fugeam, mă omora. Am ochii lipiți de sânge, mă dor toate oasele’, mărturisea bruneta la vremea respectivă.

Câți bani a încasat Daniela Crudu de la fostul iubit bătăuș!

În urma loviturilor primite de la Seco, vedeta a stat internată în spital câteva zile. Din fericire, Daniela Crudu s-a recuperat total după bătaia încasată și nu a mai avut nevoie de o intervenție chirurgicală la față.

Cu toate acestea, Daniela Crudu nu l-a iertat total pe Seco Dubravko și l-a ‘scuturat’ de o sumă frumușică. Fosta asistentă tv nu a depus plângere împotriva bărbatului de origine croată, însă l-a obligat să îi plătească spitalizarea și a obținut un ordin de restricție pentru ca acesta să nu se apropie de ea.

În plus, Daniela nu s-a lăsat ușor înduplecată, iar acum s-a aflat și suma exactă pe care croatul i-a plătit-o brunetei pentru ca aceasta să șteargă totul cu buretele. Conform impact.ro, Seco Dubravko i-a dat acesteia 7.000 de euro în total pentru a-și face operația de rinoplastie.

‘Nu s-a operat pentru că nu a fost nevoie, dar banii i-a luat. Ea a zis că dacă tot a mâncat bătaie, barem să se aleagă cu ceva. Și dacă făcea plângere la poliție ce? Nu pățea nimic’, au povestit surse din anturajul Danielei Crudu pentru sursa citată mai sus.